Home Zanimljivosti FOTO: “Bokovi ne lažu”: Tajna iza 40-godišnje figure mame Shakire

FOTO: “Bokovi ne lažu”: Tajna iza 40-godišnje figure mame Shakire

SHARE

Shakira svaki dan jede juhu, a u teretanu ide pet puta tjedno. No od dobrog izgleda kod vježbanja joj je mnogo važniji ovaj detalj

Fitness trenica Anna Kaiser pomaže Shakiri da uvijek bude u top formi. Otkrila je da kolumbijska pjevačica vježba u teretani pet dana tjedno, no njezin cilj nije izgledati dobro, već se tako osjećati.


Kombiniramo kardio i vježbe snage. Želim pojačati njenu izdržljivost kako bi mogla držati dvosatne koncerte svake večeri tijekom petomjesečne turneje, kaže fitness trenerica.

Upravo zato tijekom vježbanja posebnu pažnju posvećuje praćenju pravilnim otkucajima srca, što je vrlo koristan alat.

Shakira

Shakira (Foto: Getty Images)

Juha i otkucaji srca

Nekad možete dizati utege i misliti da vježbate najjače što možete, ali aplikacija za praćenje otkucaja srca pokazuje da mišić ne radi tako snažno kao što mislite. Onda sam ja tu da vam zadam još teži zadatak, dodaje sa smiješkom trenerica.

Uz redovitu vježbu, Anna Kaiser je slavnoj mami propisala i poseban način prehrane. Shakira, naime, jede svakih dva do tri sata manje porcije hrane, a na jelovniku se svaki dan nađe riba i juha.

Doručak, ručak i večera obiluje proteinom, svježim povrćem i malom količinom voća s niskim glikemijskim indeksom. Za međuoobroke Shakira jede juhe koje zasićuju, ali nemaju veliku kalorijsku vrijednost, zaključuje poznata trenerica.

Shakira je ponosna mama dvaju sinčića: Milana i Sashe

Shakira je ponosna mama dvaju sinčića: Milana i Sashe (Foto: Profimedia)