Home Nekategorizirano Evo kako Todorići spašavaju bogatstvo: Poklonili stan maloljetnoj kćeri Ive Balent

Evo kako Todorići spašavaju bogatstvo: Poklonili stan maloljetnoj kćeri Ive Balent

SHARE
Čini se da je obitelj Todorić, nakon što je Vlada krenula s Lex Agrokorom, napravila sve kako ne bi ostali bez vrijedne imovine.
Tako  je maloljetna Tara Balent, kći Ive Balent, u svibnju ove godine postala vlasnica stana na adresi Voćarska 53, gdje se ujedno nalazi i središte nedavno osnovane tvrtke Srculence. Tara ide u drugi razred srednje škole, a prema ugovoru koji je vidljiv u zemljišniku njena majka Iva ima pravo služnosti, odnosno stanovanja u tom stanu, javlja Index.

Riječ je o stanu koji je naslijedila Vesna Todorić, Ivina majka i supruga Ivice Todoriće još 2006. godine. Sada je baka darovala stan unuci, a maloljetna unuka omogućila je svojoj majci da se tim stanom služi i po potrebi stanuje.

Pretpostavlja se kako se radi o još jednom manevru da Todorići ne bi ostali bez vrijedne imovine.

Kako doznajemo, ugovor o darovanju stana potpisan je 26. travnja, a istog dana potpisan je i ugovor kojem se Ivi daje pravo stanovanja u tom stanu, odnosno pravo služnosti.Maloljetna Tara morala se upisivati dvaput, s obzirom na to da je prvi puta upisana kriva adresa. Umjesto ulice Himper 5/1 stajala je adresa Himper 51.