Home Šport Lijepa Amina Kajtaz iz Zagreba poslala poruku mostarskoj raji

Lijepa Amina Kajtaz iz Zagreba poslala poruku mostarskoj raji

SHARE

Najljepša sportašica Bosne i Hercegovine i prema mnogima jedna od najljepših u regiji, bh. plivačica Amina Kajtaz, početkom prošlog mjeseca preselila je u Zagreb.

Nakon što je mjesecima pokušavala imati bolje uvjete za rad u Sarajevu i Banjoj Luci, stigla je ponuda iz Zagreba, iz ureda gradonačelnika Milana Bandića, koju je sudionica na posljednjim Ljetnim olimpijskim igrama u Riu odmah prihvatila. Priključila se Hrvatskom plivačkom klubu Mladost i već se polako navikava na život u Zagrebu.

– Veoma sam zadovoljna uvjetima u Zagrebu i stvarno sam sretna što su me ljudi ovdje prihvatili. Bazen je super, također u sklopu bazena imamo i teretanu. Moj novi trener je Lovrenco Franičević, također bivši plivač iz Splita. Zadovoljna sam treninzima, trenerom i ekipom. Treba još proći vremena da se upoznamo i naviknemo, ali sve nekako ide svojim tokom – kaže Kajtaz za Avaz.ba. Mnogi je smatraju jednom od budućih nada ovog sporta. U Brazilu su je na Olimpijadi proglasili jednom od najljepšom. Osvojila je simpatije.

– Moja nova ekipa je super, ali, naravno, meni nedostaju moji prijatelji iz Mostara. Trebat će mi duže vremena da se naviknem na cijelu ekipu, ali lijepo su me primili u Zagrebu, tako da je na bazenu uvijek dobra atmosfera – kaže Kajtaz, koja je poslala sliku iz Zagreba s porukom za svu njenu mostarsku raju, s kojom je ostala u kontaktu.