Home Zanimljivosti Špiček poludio u “Tri, dva, jedan – kuhaj!”: “Vi niste normalni, evo...

Špiček poludio u “Tri, dva, jedan – kuhaj!”: “Vi niste normalni, evo vam odmah jedan”

SHARE

AKO JE suditi po ocjenama iz posljednje emitirane epizode showa “Tri, dva, jedan – kuhaj!”, natjecatelji ne znaju kuhati iz glave. Žiri je ljut zbog loših jela i to je iskazao čak dvjema jedinicama.

Situacija je napeta, pritisak sve veći, a zbog toga su padale i loše ocjene! “Ovo je najgori dan do sada!”, prokomentirao je Špiček ljutit na natjecatelje, kojima je u današnjoj emisiji ponestalo kreativnosti. Naime, kandidati su trebali u roku 60 minuta skuhati toplo predjelo i glavno jelo, a na tanjurima su servirali sve samo ne to.

Prvi su došli Anto i Antonio koji su žiriju servirali sirovu krumpir salatu. “Ja sam pokušao zaštiti Tomeka koliko god sam mogao, no nažalost nije prihvatio moju sugestiju te si je sam naudio!”, kazao je Mate. “Vi niste normalni, vi nas šokirate. Jučer one buhtle, a danas krumpir i to potpuno sirovi koji se ne može jesti”, ljutito je Špiček, koji je odmah bacio krumpir iz usta. “Da ovo skratimo, evo vama odmah jedan!”, nadodao je Mate, kojeg je najviše naljutio što Anto i Antionio nisu isprobali svoje jelo. Kakvo jelo, takve i ocjene stoga su Mateja i Tomek njihovom jelu dali dvojke.

Slično su prošli Tihana i Nikola, koji su žiriju servirali torticu od povrća, koju su servirali drugačije te patku na žlicu, koju su mogli nazvati juhom. “Ovaj paprikaš je toliko mastan da ja već nakon jedne žlice ne mogu više jesti!”, prokomentirala je Mateja, s kojom su se složili Tomek i Mate. “Kod jedinice ima samo jedna dobra stvar, a to je da sljedeća ocjena može biti samo bolja i to je ono što očekujem od vas!”, kazao je Mate, koji je potom okrenuo kuhaču s jedinicom, dok su Mateja i Tomek njihovo jelo ocjenili dvojkama.