Home Zanimljivosti VIDEO Dvogodišnja Mila najveća je frajerica interneta, zbog njenog sarkazma svi umiru...

VIDEO Dvogodišnja Mila najveća je frajerica interneta, zbog njenog sarkazma svi umiru od smijeha

SHARE

DVOGODIŠNJA Mila Stauffer trenutačno je jedna od najvećih zvijezda na društvenim mrežama. Profil mame Katie na kojem ona objavljuje urnebesne snimke svoje kćeri prati skoro dva i pol milijuna ljudi, a Mila se često pojavljuje i na popularnim stranicama poput 9gaga.

Ova preslatka djevojčica redovito priča o “problemima” odraslih te opisuje svakodnevne situacije poput kakvog, mnogo starijeg, ironičara. Od dečki preko ekipe iz vrtića pa sve do tipova u teretani – nema tko se nije našao na Milinoj tapeti.

Kada je njezina mama prvi put objavila snimku Mile, u samo nekoliko dana na Instagramu ju je počelo pratiti milijun ljudi. “Malo je drska i obožava glumiti. Zato snimamo te videe, ona uživa u njima. Čak i ako joj nekad govorimo što da kaže, presmiješno je gledati je. Dvogodišnjakinju s takvom emocijom”, ispričala je njezina mama za Fox.

Mila ima starijeg brata i sestru koji joj pomažu pri smišljanju tema, a često je i snimaju. “Smislimo neku temu ili neku običnu situaciju i onda ona kaže neke slatke stvari, a ja joj pomognem dodati još neke riječi da bude zabavnije i smislenije. Pola toga ona smisli, a pola ja”, kaže iskreno Milina mama.