Home Gospodarstvo MOSTAR: ​’Kako započeti i izgraditi svoj biznis, bez da putem izgorimo?’

MOSTAR: ​’Kako započeti i izgraditi svoj biznis, bez da putem izgorimo?’

SHARE

Trebate li pomoć pri pokretanju vlastitog biznisa poslušajte savjete Kristine Ercegović, jedne od najboljih poslovnih žena u Hrvatskoj, koja je izgradivši svoj poslovni svijet odlučila pomoći i drugima!

Često ističe kako je „krenula od nule“, a onda je nakon 10 godina poduzetništva prodala Herakleu, potom još jednu tvrtku i otada se kroz tvrtku Zaokret bavi umrežavanjem i edukacijom malih poduzetnika.

Idejna je začetnica Business Caféa – druženja, diljem regije, malih poduzetnika i onih koji to žele biti s ciljem razmjene informacija, dijeljenja poduzetničkih iskustava i ohrabrivanja na pokretanje vlastitog posla.

Među ostalim, objavila je knjigu Sam svoj gazda, riznicu savjeta o uspješnom poslovanju, a u novoj knjizi, tiskanoj na engleskom jeziku, naziva – „What’s your ROI on joy?“, Kristina poručuje: „Puno ljudi započne biznis da budu sretni i slobodni. Napokon i završe “imajući sve”, ali s osjećajem da nešto nedostaje i/ili budu jednostavno preopterećeni poslom. Kako se uopće mjeri uspjeh? Profitom? A što je s društvenim utjecajem i radošću?“

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja doznajte na Kristininom predavanju “Kako započeti i izgraditi svoj biznis, bez da putem izgorimo?” u sklopu Sajma za poboljšanje kvalitete življenja „Good life“ u Mostaru, 28. i 29. listopada na 6. katu Mepas Malla.

Posjetite nas i knjige Kristine Ercegović, hrvatske poduzetnice, dobit ćete na dar, poručili su organizatori.

Dotad, pročitajte prva dva poglavlja nove knjige OVDJE.