Home Crna kronika Pretresli kuću M.L (25) iz Širokog Brijega i pronašli 600 grama marihuane

Pretresli kuću M.L (25) iz Širokog Brijega i pronašli 600 grama marihuane

SHARE

Dana 05.10.2017.godine oko 15,30 sati policijski službenici PU Široki Brijeg su izvršili pPretres obiteljske kuće M.L (25) kom prilikom su pronađene četiri pvc vrećice u kojima se nalazila zelena, suha, biljna materija koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu “Marihuanu”.

Radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga policijski službenici OKP PU Široki Brijeg su došli do operativnog saznaja da se M.L.bavi prodajom (rasturanjem) opojnih droga nakon čega su od Općinskog suda u Širokom Brijegu zatražili i dobili Nalog za pretragu obiteljske kuće i drugih prostorija kao i motornog vozila koje naprijed navedeni koristi.

Prilikom pretrage obiteljske kuće bio je prisutan M.L.(61), gdje su policijski službenici u podrumskim prostorijama pronašli naprijed navedene pvc vrećice težine (cca 600 gr.) koje su od imenovanog i oduzete uz potvrdu o privremenom izuzimanju predmeta.

Nakon pretrage M.L.(61) lišen je slobode i doveden u prostorije PU Široki Brijeg, a M.L.(25) također je lišen slobode nakon što je zaustavljen sa svojim vozilom marke BMW koje je pregledano i u kome je pronađena manja količina zelene biljne smjese.

O naprijed navedenom događaju izvješten je dežurni tužitelj ŽT-a ŽZH kome će biti dostavljeno odgovarajuće izvješće o počpinjenom kaznenom djelu, priopćeno je iz MUP-a ZHŽ-a.