Home Društvo ‘Ta će talijani! Daj glas za Mostarski aerodrom!

‘Ta će talijani! Daj glas za Mostarski aerodrom!

SHARE

Ako niste, dajte svoj obol u povratku Mostara na prvo mjesto, čime bi otvorili mogućnost da njemačka kompanija u narednom razdoblju uvede linije za europske destinacije i sa naše zračne luke

Iako je Mostar još do jučer predvečer uvjerljivo vodio u anketi Eurowingsa, kojom se bira naredna destinacija za uvođenje letova ove avio tvrtke, novi pogled na ljestvicu pokazuje da Mostar više nije prvoplasirani. Naime, u ovom trenutku vodeći je talijanski Trapani (Sicilija) sa 36,4 % glasova, dok je Mostar pao na drugo mjesto sa 29%.

Ne ulazeći u razoge naglog pada Mostara, ovime vas pozivamo da još jednom, ako niste, date svoj obol u povratku Mostara na prvo mjesto, čime bi otvorili mogućnost da njemačka kompanija u narednom razdoblju uvede linije za europske destinacije i sa naše zračne luke, što bi bila velika injekcija u svakom smislu za Mostar kao tursitičku destinaciju, te pridonijelo poboljšanju ekonomske i svake druge situacije u gradu. Napominjemo, svoj glas možete dati OVDJE.

Još par informacija o natjecanju Vote & Fly. Krajnji rok za glasovanje je sljedeći utorak, 10. listopada.

Prve tri destinacije koje osvoje najviše glasova idu u finale koje će se održati u srijedu, 11. listopada i imat će samo jedan dan za glasovanje za najbolju destinaciju – novu liniju Eurowingsa iz Kölna.