Home Zanimljivosti ‘Daj se pliz pomakni, škicam onog crnog visokog na šanku’ – Evo...

‘Daj se pliz pomakni, škicam onog crnog visokog na šanku’ – Evo što kažu cure kako ‘otkantavaju’ tipove u noćnim klubovima

SHARE

Bilo da li izašli van samo na piće i druženje s frendicama ili u potragu za srodnom dušom, provod u noćnom klubu ne može proći bez muških uleta, koji su u najvećem broju slučajeva očajno loši. Evo nekih uspješnih izgovora kojima možete ‘otkantati’ takve frajere.

noćnim klubovima možemo susresti svakakve ljude i naći se u raznolikim situacijama, a ako ste djevojka, jedna od stvari bez koje neće proći izlazak su uleti dečkiju. Već smo pisali o ‘žrtvama’ najgorih uleta, a iako su nas nasmijali, vjerujemo da djevojkama koje su se našle na njihovoj meti nije bilo toliko smiješno, koliko im je dignulo tlak. Izgovori tipa “Imam dečka” ili “Nisam zainteresirana” u velikom broju slučajeva više ne pomažu, pa zašto sljedeći put ne bi i ti na jedan očajan ulet odgovorila kreativnim izgovorom.

g

Ovako izgleda kada ti prijateljice i poznanice da joj otkriju izlike koje su već koristile, a koje im služe da se riješe dosadnih frajera u klubovima. Neke od njih su toliko kreativne i urnebesne, a evo koje su sve otkrile:

“Hej, pa što ti nisi dečko od moje susjede?”, L.M.

“Želim se udati za pola godine, a ti?”, S.G.

“Daj se pliz pomakni, škicam onog crnog visokog na šanku”, I.M.

f

“Ja sam jednom rekla da idem u karmelićanke i da mi je ovo zadnji izlazak prije zavjetovanja na šutnju. Odletio je u vidu lastinog repa”, H.P.

“Imam curu”, H.G.

b

“Ja obično kažem ‘Sorry, u vezi sam’. Jednom kad sam bila vani u Zagrebu nabacila sam britanski naglasak, pravila se da sam iz Londona, i rekla da sam došla na cugu s frendicama i da putujem za par sati natrag u London”, A.P.

“Došla sam se s curama zabaviti i plesati, stvarno me ne zanimaš, molim te makni se”, S.M.

“Zauzeta sam, imam dečka. Ili ono filmski – ako nam je suđeno, srest ćemo se opet”, K.N.

t

“Molim? Molim? Molim? Ne čujem dobro. Molim? Molim?”, R.G.

“Ne kažem ništa, glumim da mi je zavibrirao mob i odjurim kao razgovarati”, M.C.

“Sad će doći dečko po mene, ak vidiš visokog, nabildanog lika na vratima javi mi”, I.D.

“Iskreno, uglavnom mi ni ne prilaze jer imam taj stav: ‘Nemoj ni…’, a ako priđu imam onaj kiseli smiješak, uzimam svoje piće i okrećem se prema curama”, F.S.

Kada vam sljedeći put neki tip vani bude dosađivao, pokušajte s jednom od ovih ideja, ako ništa možete se zabaviti gledajući kako će reagirati.