Home Zanimljivosti Zašto baš na tom mjestu? Bliži se vjenčanje Tije Jurčić i Marija...

Zašto baš na tom mjestu? Bliži se vjenčanje Tije Jurčić i Marija Mamića, poznata i lokacija

SHARE
Par će bračne zavjete izmijeniti 14. listopada u Zagrebu, a s uzvanicima će slaviti u hotelu Westin u istom hotelu u kojem je slavio ulazak u bračnu luku s Monikom Kravić.

Tia Jurčić i Mario Mamić svoju ljubavnu vezu okrunit će brakom 14. listopada u Zagrebu, a svadbena zabava za uzvanike održat će se u hotelu Westin, doznaje Cover.hr.

Upravo u tom istom hotelu prije devet godina sportski menadžer i njegova prva supruga voditeljica Monika Kravić s 350 uzvanika su slavili svoj ulazak u bračnu luku.

Navodno je to slavlje koštalo milijun kunu, a za dobru zabavu te večeri pobrinuli su se Maja Šuput, Thompson i Mate Mišo Kovač. Nije poznato hoće li i Marijev, a i Tijin drugi brak, biti proslavljeni uz ovako zvučna glazbena imena ali Cover piše kako se mladenka ozbiljno priprema za vjenčanje i ovih dana redovito posjećuje jedan beauty salon u Zagrebu.

Mario i Monika u braku su dobili dvoje djece, sinove Josipa i Jakova, a Tia iz braka s košarkašem Chrisom Warrenom ima sina Domenica.  Da je brak Mamićevih gotov i da se Mario viđa s Tijom doznalo se prije otprilike godinu dana, a uskoro je par proslavio i Novu godinu zajedno i to u Dubaiju.