Home Crna kronika Supruga nasilnog župana tvrdi da ju je tukla i suprugova ljubavnica, predsjednica...

Supruga nasilnog župana tvrdi da ju je tukla i suprugova ljubavnica, predsjednica požeškog HSLS-a, koja radi u Zagrebačkom holdingu

SHARE

Nakon što je požeško-slavonski župan Alojz Tomašević (HDZ) priveden u utorak ujutro u požešku policiju zbog obiteljskog nasilja, na površinu izlazi sve više detalja o fizičkom zlostavljanju supruge Mare Tomašević, koja je već nekoliko dana u središtu zanimanja medija i javnosti.

Supruga HDZ-ovog župana tvrdi da su problemi počeli prije dvije godine kad je saznala da suprug ima ljubavnicu.

“Govorio mi je da sam luda, da to nije istina, a i od ljubavnice sam dobivala poruke uvredljivog sadržaja. Pisala mi je da sam stara, smežurana baba i da me je zato i ostavio”, ispričala je Tomašićeva supruga na Prekršajnom sudu, piše 24 sata.

A u medijima je izjavila da je to jednom učinila i njegova ljubavnica, udarivši je u glavu i grebavši dok ju je suprug držao.

“Jednom prigodom mi je razbio nos. Krvarenje nisam mogla zaustaviti cijelu noć. Zatekla sam ih u automobilu pred njezinom kućom”, ispričala je.

Kako otkriva portal 100 posto riječ je o Ivoni Takač, rođenoj Požežanki i istaknutoj članici HSLS-a. Radi se o ambicioznoj političarki, tridesetak godina mlađoj od Tomaševića, koja se nedavno iz Požege preselila u Zagreb.

“On se nekad u društvu i hvalio njome, time što bi joj kupio ili gdje bi je izveo na večeru. Alojz je opsjednut ljubavnicom, posesivno je vezan za nju, tako da je svoj obiteljski život, zapravo, podredio svojem odnosu s njom”, kazao je neimenovani izvor.

Mara Tomašević za 100 posto je potvrdila da se radi o Ivoni Takač, predsjednici požeškog HSLS-a, koja radi u Zagrebačkom holdingu. Čak je 30 godina mlađa od Tomaševića te se nedavno iz Požege preselila u Zagreb.