Home Zanimljivosti Pustila glas i pomela konkurenciju: Splićanka nepripremljena bacila žiri ‘Supertalenta’ na koljena,...

Pustila glas i pomela konkurenciju: Splićanka nepripremljena bacila žiri ‘Supertalenta’ na koljena, a Maja joj je dala i neočekivan ‘poklon’

SHARE

Mnogi se sjećaju simpatične djevojčice koju su nazivali ‘čudom od djeteta’ prošli put kada je nastupala u ‘Supertalentu’. Tada desetogodišnjakinja, nekadašnja finalistica ovoga showa, Splićanka Antonia Dora Pleško vratila se, i to u velikom stilu.

Iako je ove godine stigla bez ikakve namjere da se ponovno natječe, ova devetnaestogodišnjakinja doživjela je popriličan šok kada su je na prepad voditelji Igor Mešin i Rene Bitorajac ipak izvukli na pozornicu.

Došla je kao pratnja prijateljici Loreni, ali na nagovor publike pustila je i Antonia svoj glas, pa je potpuno nepripremljena otpjevala pjesmu ‘At last’ Ette James i talentom osvojila i publiku i žiri.

I ovoga puta Splićanka je rasturila, toliko da joj je članica  žirija Maja Šuput priredila i neočekivan ‘poklon’, i to najbolji koji je mogla zamisliti. Maja je, naime, odmah stisnula zlatni gumb, direktnu ulaznicu u polufinale Supertalenta, tako da Antonia Dora ima, po drugi put, zagarantirano mjesto ‘na vrhu’.

‘Antonia, skuhali su ti savršeno! Ja ću se s Majom Šuput malo kasnije obračunati jer mi je uzela zlatni gumb. Svaka čast i dobro nam došla u Supertalent’, rekla je Martina Tomčić. Čak i sutkinja omražena zbog svojih oštrih kritika nije imala što prigovoriti savršenom glasu splitske natjecateljice.

‘Kakav obrat!’, kometirali su oduševljeni gledatelji.