Home Društvo Gledatelji ogorčeni zbog Supertalenta: “Ovo je namještaljka, sramota za Novu TV”

Gledatelji ogorčeni zbog Supertalenta: “Ovo je namještaljka, sramota za Novu TV”

SHARE

PROLAZAK Antonije Dore Pleško u polufinale Supertalenta nije najbolje prošlo kod dijela gledatelja. Naime, Antonija nije bila prijavljena kao natjecateljica, već je došla pružiti podršku prijateljici. No nakon inicijative voditelja Igora Mešina i Renea Bitorajca, zapjevala je i oborila žiri s nogu.

Maja Šuput jedva je dočekala kraj pjesme da stisne zlatni gumb. Iako nitko ne osporava Antonijin izniman talent, gledateljima se ne sviđa što je za nju napravljen ustupak.

Na službenoj Facebook stranici showa našlo se mnoštvo negativnih komentara.

“Namišteno!! Gluma!! Sve zakuvano! Ža mi je te njene navodne prijateljice! Preprozirno!”

“Mogu ti i pobjedu namjestit ali nemaš X faktor, sjajan glas ali do sada si i bez ovog mogla uspjeti,a nisi”.

“Mislim da bi zbog dotične trebali uvesti neku kvotu koliko puta možeš nastupiti u talent showu. Koliko me sjećanje sluzi gospođica je bila u super talentu s nepunih 9 godina, nešto kasnije i u x factoru i gle čuda eto je opet. Ka slučajno”

“Svaka čast na izvedbi. Ali trebala se prijaviti kao i svi ostali natjecatelji, mislim da to nije po pravilima i nije fer prema ostalim natjecateljima. Zato postoje prijave. Sramota za Novu TV što je to uopće dozvolila”

Zbog svega se na svom Facebooku oglasila i mlada Splićanka.

“Za početak tila bi se svima zahvaliti na predivnim porukama podrške…ne znam što se dogodilo tamo gore i još toga nisam svjesna. Sve je krenulo nabolje kad sam upoznala tu jednu osobu koja je otvorila moju emotivnu špinu i koju kad sam upoznala i dala ruku i vidjela prvi put u životu su mi suze krenule i prostrujala neka nestvarna vanzemaljska energija. Njegovo ime je Joshua Alamu. Vokalni trener iz Londona koji mi je samo trebao pokazati vokalne tehnike..nakon tih satova samo mi je rekao: ti si čudo i ne znaš što se veliko u tvom životu može dogoditi za dva dana. Točno za dva dana dogodilo se ovo. Dok Maja nije stisnula taj zlatni gumb ja sam mislila da je riječ o show programu, a kad su ti zlatni konfeti padali po meni samo sam pogledala gore i u sebi rekla Joshua, hvala ti na svemu. Svi u životu imamo svoje faze pa tako i ja. Prije dvije godine kada me jedan show psihički uništio prolazila sam kroz svašta. Upala sam u krivo društvo, slušala glazbu u kojoj me nitko nije moga zamislit, pa ni ja sama sebe. Svoje slike sam obrađivala tako da se uklopim u te ljude koji su manipulirali sa mnom. Naravno da svi gledaju ono što je samo medijski izloženo, a ne i priču iza toga svega. Jako mi je bilo teško i bila sam duboko nesretna. Možda se sve to trebalo dogoditi da upoznam ljubav svog života koji me bez ikakvog pokušavanja prominio i vratio onu staru Antoniju Doru. Ovo sve što se dogodilo je jedan veliki šok za mene. Kad se cijeli život trudiš, radiš kao konj da ti se ostvari ono najljepše i kad su ti sva vrata pred nosom zatvorena. Pjevaš u svojoj sobi di su ti plišane igračke publika. Možda se sve ovo trebalo dogoditi. Hvala vam na svemu,hvala mojim prijateljima,obitelji i ljudima koji su sve ovo shvatili, a i onima koji nisu i vjerojatno komentiraju: “Evo opet ove,naporna je više”. Hvala vam na svakoj pohvali i svakoj kritici. Ovo sam prava ja, bez pretvaranja, namještanja. Volim vas i idemo dalje.”