Home Društvo Majka je ignorirala savjete o pobačaju pa dobila „jednu od milijun“ beba...

Majka je ignorirala savjete o pobačaju pa dobila „jednu od milijun“ beba koja nastavlja prkositi svim prognozama

SHARE

Willow Rae Porter možda ne izgleda savršeno vanjskom svijetu, no svojoj je majci baš kakva treba biti. Ona je isto tako čudo za koje je njezina mama Katie Hanson rekla da joj je spasilo život, nakon što je pregled u trudnoći pokazao da ima rak maternice.

Willow trenutno ima 22 mjeseca i rođena je s rijetkom bolešću, za koju su šanse 1 naprema milijun. Ona ima ono što se zove mukolipidoza 2. Bolest uzrokuje da se stanice nakupljaju na mekom tijelu, zglobovima, i kostima. Utječe na sve od disanja, probave, do strukture kostiju.

willow-2.jpg

Photo: facebook

Teško je nositi se sa životom Willow koja je toliko zakinuta, no Hanson se brine da je svaki trenutak važan unatoč mračnoj prognozi.

Nakon što su joj savjetovali da napravi pobačaj kada je rak otkriven, Hanson je odlučila nositi cijelu trudnoću, a nakon poroda odstranjen je dio maternice s rakom.

Willow je danas sretna djevojčica s nešto mobilnosti, no u neku ruku je pobijedila šanse. Nisu očekivali da će progovoriti, no u četiri je mjeseca naučila reći „mama“ i „da“.

willow-1.jpg

Photo: facebook

„Sada nastojimo s njom imati što je više sjećanja moguće, jer to je sve što ćemo imati jednoga dana“, rekla je Hanson.“Moj je glavni cilj ići dan po dan i zahvalna sam na svakom danu i svakoj sekundi provedenoj s njom, živimo život bez žaljenja i cijenimo sve.“

We are at the last 2 days of voting ?Remember to like Montana Sass Boutique https://www.facebook.com/MontanaSassBoutique/ and April Payton photography https://www.facebook.com/AprilPaytonPhotography/ so that all your votes for Willow will count ? Willow is in first place with a big lead thanks to everyone who has been voting for her, thank you all so much for your help in this contest for Willow to get a free nursery make over ???? Willow has been doing great and is finally back to her sassy self after her last hospitalization and is back to bossing us all around ☺️http://woobox.com/8vw3zd/gallery/iSdd8-3s1ts

Posted by Loving Willow Rae on Donnerstag, 3. August 2017

Bolest je je jako rijetka i malo se novca ulaže u njezino proučavanje – ulažu uglavnom obitelji oboljelih ljudi, i to u neznatnim količinama. Unatoč svojoj borbi, Hanson kaže da je njezina kćer društveni leptir koji voli ljude, te s njima provoditi vrijeme.

Hanson brine o Willow po cijeli dan i čini se kako ima zrelost i mudrost kao da je starija od 23 godine. Willow je sretna što ima majku koja je odlučila njezinom životu dati priliku, i koja smatra da je taj život vrijedan svake borbe.