Home Zanimljivosti Pernar traži curu za frenda: “Bivša mu se počela kurvati i spavati...

Pernar traži curu za frenda: “Bivša mu se počela kurvati i spavati sa svakim tko ima droge”

SHARE

IVAN PERNAR prošlog je tjedna počeo dijeliti ljubavne savjete, a ni sedam dana kasnije preuzeo je ulogu bračnog posrednika.

Nakon što je muškarcima savjetovao da nađu žene kojima ne smetaju ljubavnice, sad se bacio u spajanje parova.

Njegov status o prijatelju kojem traži curu prenosimo u cijelosti.

“[dečko je prva liga, tražim djevojku za njega, cure javite se u inbox, iz Zagreba je]
Ivane, zadnje 3 godine ostao sam sa vama i Sincicem kojeg sam jednom prilikom upoznao. Odbijao sam poslove u Irskoj, Njemackoj i Austriji, hodao po kavama u Živi zid majci, svađao se sa hdzeovcima, pokusao otvoriti oci tim ljudima, ali ti ljudi nemaju oci ili ih neznaju koristit. Razocaro se u ljubav, tri duze veze…jednu je odnio zivot, pocela se kurvat i spavat sa svakim ko ima droge, druga otisla sa likom koji ima tisucu kuna vecu placu sa argumentom da ja nemogu pruzit dovoljno, treca mi nakon godine i pol kaze da ne razmislja samnom ozbiljno jer ja sa 3500 nemogu njoj pruzit zivot kakav ona sanja. Nemogu vise, odlazim i ja…Odlazim sam, di nemam nikog i nista, u nadi da cu imat nekog i nesto. Suza vise nemam. Snage vise nemam. Nemogu zivit na margarinu i jajima. Zelim ti svu srecu u ovoj borbi, jedan vojnik je pao. Pregladan sam i tuzan sa 27 god, da bi ostao”, napisao je Pernar.

Čini se da bi nakon ljubavologa Brune Šimleše, Pernarov novi smjer djelovanja mogao ugroziti i posao najpoznatijeg bračnog posrednika na ovim prostorima, Nedjeljka Babića Gangstera.