Home Zanimljivosti USLIJEDIO JE NOKAUT ZA SEKUNDU: Izašao je na ulicu i bejzbolkom mu...

USLIJEDIO JE NOKAUT ZA SEKUNDU: Izašao je na ulicu i bejzbolkom mu počeo razbijati auto, a nije imao pojma da je on MMA borac

SHARE

Opće je poznato da ljudi danas imaju “tanke živce”, pa su sukobi bijesnih vozača u prometu jedni od najčešćih. U video-snimku koji je objavljen na site-u Liveleak, vidi se kako je jedan bijesni vozač izašao iz svog automobila i krenuo na drugog vozača koji se nalazio iza njega.

Bijesni vozač je ponio i bejzbol palicu sa sobom, a nakon što je izvrijeđao muškarca u kolima koji su se nalazila iza njegovih, počeo mu je bejzbolkom razbijati farove.

Međutim, on nije ni slutio da se u vozilu nalazi čovjek koji poznaje nekoliko borilačkih vještina. U sekundi je iskočio iz automobila, a nesretni dečko sa bejzbolkom nije ni stigao da ga udari, jer je u sekundi bio nokautiran.

U sljedećem trenutku se vidi kako u kadar uskače muškarac koji je želio da pomogne nokautiranom prijatelju, ali nije imao snage da se izbori sa MMA borcem koji je uspio da i njega obori na zemlju.

Snimak je zabilježila sigurnosna kamera iz automobila u kojem su se nalazili muškarac i žena koji su čitavu situaciju u čudu posmatrali.

Nakon što je obojicu napadača onesvijestio, napadnuti muškarac je sjeo u svoj “pežo” i otišao svojim putem.

Nije poznato gdje se dogodio incident, ali s obzirom na to da se u snimku vide vozila koja se kreću lijevom stranom, a takođe se čuje i britanski akcenat promatrača, pretpostavljamo da je u pitanju Velika Britanija.

Pogledajte video: