Home Gospodarstvo BRAVO LJUDI!!!! Hercegovina je uspjela: Mostar je nova destinacija Eurowingsa!

[VIDEO] BRAVO LJUDI!!!! Hercegovina je uspjela: Mostar je nova destinacija Eurowingsa!

SHARE

Veliko hvala svima!!! Kako drugačije početi tekst već zahvalom. Naime, nakon završnog jednosatnog finalnog glasovanja koje je održano na fb stranici Eurowingsa, njemačke zrakoplovne tvrtke, pobjednik je Mostar!

Iako je do samoga kraja vladala velika napetost, Mostar je je na kraju osvojio 38% glasova. Iza glavnog grada Hercegovine ostali su sirski Shannon i talijanski Trapani.

Zahvaljujući tom rezultatu u ljetnom rasporedu letenja Eurowings će redovito slijetati u Zračnu luku Mostar iz Kölna, čime će naša Hercegovina biti povezana zračnom linijom sa središnjom Europom, što je za daljni razvoj turizma u Hercegovini itetako odlična vijest!

Gradonačelnik Bešlić zahvalio svima

“Prije svega htio bih se zahvaliliti svim sugrađanima mostarkama i mostarcima, ali i svim onima diljem svijeta koji su ovaj sat vremena proveli uz svoje uređaji i dali glas za Mostar. Zahvalio bih se i kompaniji Eurowings koji su na moju zamolbu dali Mostaru šansu da se natječemo. Pobjeda Mostara u kampanji Eurowingsa je otvaranje Mostara prema Europi. Riječ je dolasku renomirane i pouzdane europske grupacije  To je privilegija za sve građane Mostara.” poručio je u kratkoj izjavi za portal politika24.net gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić.