Home Zanimljivosti Majka s djetetom morala stajati u busu jer je mjesto zauzela mačka...

Majka s djetetom morala stajati u busu jer je mjesto zauzela mačka u kolicima

SHARE

JEDNA se putnica na autobusnoj liniji koja vozi prema Leedsu u Velikoj Britaniji našla neugodno iznenađena kad joj je vozač rekao da će morati ili pričekati drugi bus ili morati izvaditi dijete iz kolica i s njim stajati.

Razlog tome je što je prema pravilima tvrtke dopušteno da tijekom vožnje u autobusu budu samo dvoja kolica, a jedno je mjesto bilo zauzeto kolicima u kojima se nalazila velika mačka.

Drugo mjesto je zauzela dvadesetšestogodišnja Mia Jade Wilson sa svojim sinčićem.

“Primijetila sam da ima puno stvari ispod kolica i da će joj biti teško sklopiti ih. Ukazala sam vozaču na to da je u drugim kolicima samo mačka, čak sam se obratila i ženi o čijoj se
mački radilo, ali nije pomoglo”, ispričala je ona za Metro.

Vozač je, tvrdi ona, samo ponovio da pravila dopuštaju dvoja kolica i nije se htio miješati.

Drugi su putnici navodno “okretali očima u nevjerici” dok je majka, čiji identitet nije poznat, pokušavala sklopiti kolica, a dijete je cijelo vrijeme plakalo.

“Nije bitno kako to gledate, mislim da je jednostavno pogrešno da mačka ima prioritet ispred djeteta. Sigurno postoje i drugi načini za transport mačaka, primjerice standardna košara za mačke koji većina ljudi koristi. Tako bi mačku mogla staviti ispod sjedala ili u krilo, pa bi bilo više prostora za druge putnike”, ispričala je Mia.

“Žao nam je što su putnici bili nezadovoljni odlukom jednog od naših vozača. Istražit ćemo što se dogodilo”, izjavio je glasnogovornik tvrtke First Leeds.