Home Šport VIDEO KOJI JE POSTAO HIT NA INTERNETU Svi Cro Copovi nokauti

VIDEO KOJI JE POSTAO HIT NA INTERNETU Svi Cro Copovi nokauti

SHARE
MIRKO FILIPOVIĆ posljednji dvoboj odradio je 31. prosinca 2016. godine na RIZIN-ovu Grand Prixu u legendarnoj tokijskoj Saitama Super Areni. Nokautom u prvoj rundi svladao je Amira Aliakbarija osvojivši taj jaki turnir na kojem je među ostalim pobijedio i Hyun Man Myunga, Muhammeda “King Mo” Lawala i Baruta Kaita.
Cro Cop se nakon slavlja u RIZIN-u odlučio oprostiti od aktivne borilačke karijere, iako je ostavio mogućnost oproštajnog meča protiv Fedora Emelianenka. Oprostio se na najbolji mogući način, nakon pobjedničkog niza od sedam uzastopnih mečeva što mu je ujedno, uz razdoblje između 2004. i 2005. godine, i najduži niz pobjeda od kada je krenuo u profesionalnu MMA karijeru. Rijetko koji profesionalni borac, neovisno kojim borilačkim sportom se bavio, ima privilegiju povući se u trenutku kada pobjeđuje.
S obzirom na to da je od posljednjeg Cro Copova nastupa prošlo gotovo godinu dana, mnogobrojnim fanovima očito nedostaje legendarni borac. Pa je YouTube kanal “LiamTheExpert” nedavno objavio strašan “highlight” video svih Filipovićevih nokauta u MMA karijeri – njih ukupno 26! Ne moramo posebno naglašavati da je video vrlo brzo postao hit.
Uživajte u sjećanju na sjajnu karijeru hrvatskog nokautera!