Home Društvo FOTO: Jesen u znaku radova u Ljubuškom

FOTO: Jesen u znaku radova u Ljubuškom

SHARE

U Ljubuškom s početkom jeseni u punom jeku nastavljeni su radovi na uređenju središta. Radi se na nastavku uređenja glavne ljubuške ulice, Ulice hrvatskih branitelja, točnije od OŠ Marka Marulića do kružnog toka na Humcu. Trenutno se uređuje nogostup,postavlja se kocka. Desna strana ulice praktički je završena, radovi se polako prebacuju na lijevu.

U proteklim danima nastavljeni su i radovi u Ulici hrvatskih kraljeva, tzv. istočnoj obilaznici. Djelatnici Mina d.o.o. Grude vrše postavljanje ulične rasvjete, odrađena je već polovica posla na iskopima i podizanju rasvjetnih stupova, a narednih dana se očekuje nastavak radova, dok su radovi na nogostupu planirani u idućoj godini.

Primjetno je također da JP Parkovi rade na održavanju starih i uređenju novih zelenih površina, također postavljen je veći dio kućnih brojeva, a odlukom općinske vlasti troškovi označavanja objekata brojevima (nabava i postavljanje pločica s kućnim brojevima) padaju na teret proračuna općine Ljubuški.

Pored ceste se primjećuje sve veći broj znakova za usmjeravanje prema kulturnim, povijesnim, prirodnim i turističkim znamenitostima. Iz svega ovoga možemo reći da će Ljubuški spreman dočekati odluku proglašenja Gradom.

Posted by Ljubuški portal on Freitag, 13. Oktober 2017