Home Zanimljivosti Zdravko u elementu: Prva fotka sa svadbe sina Marija, Mamić raskopčane košulje...

Zdravko u elementu: Prva fotka sa svadbe sina Marija, Mamić raskopčane košulje – pjevala turbofolk pevaljka iz Srbije

SHARE
Možda ga je na otkopčavanje košulje natjerala i folk pjevačica iz Srbije Rada Manojlović, koja je zabavljala goste, a otpjevala je i Zdravkov omiljeni hit “Ne može nam nitko ništa”.

Tia Jurčić i Mario Mamić oženili su se ovog vikenda, a slavlje se održalo u hotelu Westin. Za sretni par ovo je druga bračna sreća. Naime, Tia iza sebe ima brak s košarkašem Chrisom Warrenom, a Mario s voditeljicom Monikom Kravić.

Na slavlje je došlo puno poznatih lica, a presretan je bio Zdravko Mamić, Marijev otac. Koliko ga je sve razveselilo može se zaključiti po prvoj njegovoj fotki sa svadbe koju je objavio srpski glazbeni menadžer Saša Đurić. Zdravko je rado pozirao s njim, imao je raskopčanu košulju i osmijeh od uha do uha.

Možda ga je na otkopčavanje košulje natjerala i folk pjevačica iz Srbije Rada Manojlović, koja je zabavljala goste, a otpjevala je i Zdravkov omiljeni hit “Ne može nam nitko ništa”.

Inače, Đurić je objavio i fotografiju s Mateo Kovačićem, koji je na svadbu došao sa svojom suprugom, zanosnom  Izabel.

Zapjevao se na svadbi i hit kojeg voli Marijev otac Zdravko Mamić, a riječ je o pjesmi ” Ne može nam nitko ništa”

Marko Vjetrović, kum Marija Mamića na Instagramu je otkrio koja je pjevačica zabavljala uzvanike na vjenčanju.

Riječ je o folk pjevačici iz Srbije Radi Manojlović s kojom je kum Marko i zapjevao, a snimku tog dueta objavio je i na svom Instagramu.