Home Društvo Glavni imam Medžlisa Ljubuški Šemso ef.Germić uručio novčana sredstva obitelji Šiljeg

Glavni imam Medžlisa Ljubuški Šemso ef.Germić uručio novčana sredstva obitelji Šiljeg

SHARE

Glavni imam Medžlisa Ljubuski Šemso ef. Germić, jučer je posjetio u Vašarovićima obitelj Šiljeg.

Povod ove posjete je bio humanitarnoga karaktera, naime Šemso efendija je obitelji Šiljeg došao uručiti novčana sredstva koja su ljubuški Bošnjaci u dijaspori sakupili za obitelj Šiljeg, kao pomoć za liječenje njihove djece.

U akciji su sudjelovali naši građani iz Švedske, Norveške i Danske, a jedna uplata od Antonije Spajić stigla je čak sa Floride.

Obitelji Šiljeg ima tri dječaka sa teškom dijagnozom – Duchenneovom mišićnom distrofijom, Marko (16), Ante (15) i Karlo (12), bore se dugi niz godina sa opakom bolešću.

Nakon objave na ljubuškim portalima da je obitelji potrebna financijska pomoć Bošnjaci iz dijaspore preko web sayta www.ljubusaci.com pokrenuli su akciju prikupljanja novčanih sredstava.

Prikupljeno je ukupno 12.800 kruna koje je Šemso Germić uručio majci dječaka gospođi Vanji Šiljeg.

Obitelj Šiljeg se zahvaljuje svim dobročiniteljima na iskazanoj plemenitosti i dobroti.

Svim dobročiniteljima sa licem plemenitosti i dobrote se zahvaljujemo uz Dovu Dragom Allahu da sačuva od iskušenja i okabuli dobro djelo i molimo Dragog Boga da u nama održi osjećaj solidarnosti i spremnosti pomoći onome kome je pomoć potrebna.

Bošnjaci Ljubuškog nisu zaboravili svoj kraj i uvijek pomažu tamo gdje je potrebno, ovih dana vodi se akcija da se pomogne Vatrogasnom društvu Ljubuški.