Home Društvo Mamićeva novopečena kuma 1995. na traktoru pobjegla iz Hrvatske u Srbiju

Mamićeva novopečena kuma 1995. na traktoru pobjegla iz Hrvatske u Srbiju

SHARE

NA SVADBI Marija i Tije Mamić u zagrebačkom Westinu najviše pažnje ukrala je atraktivna manekenka Višnja Vjetrović, inače supruga bivšeg glasnogovornika NK Partizan i novopečena kuma Mamićevih. Za vjenčanje je izabrala haljinu dubokog dekoltea, zbog koje su pogledi cijele večeri bježali prema njoj.

 

Većina srpskih medija navodi da je Višnja iz Pančeva, no ono što se manje zna jest da je Višnja u Pančevo stigla iz Knina 1995. godine, no o tim danima nerado govori.

Iza Višnje Vjetrović, djevojački Amanović, uspješna je manekenska karijera. Kako je svojedobno ispričala za portal Pančevac-online.rs, s 15 godina otišla je na Eliteov kasting, gdje ju je zapazio glavni skaut Elitea Amsterdam. Tijekom karijere nosila je revije u Milanu, Miamiju i Dubaiju, bila zaštitno lice za elitne marke poput Chanel, Cartiera i Armanija, ali i pristupačnije poput Triumpha i New Yorkera.

Višnju je hrvatska publika vidjela i prije derneka na Mamićevoj svadbi, u spotu za pjesmu Sandija Cenova “Prešuti”. Prije sedam godina pojavila se u spotu turskog pjevača Tarkana.

“Kod mene dijete ne postoje. Probala sam nekoliko puta, ali bezuspješno. Bila sam jako nedisciplinirana donedavno, ali sam shvatila da kombinacija zdrave ishrane i redovito bavljenje fizičkim aktivnostima ipak daje najbolje rezultate”, rekla je u jednom od intervjua.