Home Društvo Tinejdžerica htjela prodati nevinost kako bi kupila iPhone, u hotelskoj sobi dočekao...

Tinejdžerica htjela prodati nevinost kako bi kupila iPhone, u hotelskoj sobi dočekao je šok

SHARE

TINEJDŽERICA koja se pojavila u hotelu kako bi prodala nevinost ostala je u šoku kad su je polugoli muškarci svezali za krevet.

Xiao Chen svoju ponudu objavila je na online forumu, a za nevinost je tražila 20 tisuća yuana (oko 2500 eura).

No kad se djevojka našla sama u sebo s četvoricom muškaraca koji su je počeli zlostavljati, iznenada se pojavila Nana, poznata blogerica iz Pekinga, koja je od muškaraca da tražila tinejdžericu ostave na miru.

Nana je organizirala čitavu akciju i to kako bi djevojku naučila lekciju. Pronašla je objavu na internetu gdje je djevojka nudila svoju nevinost, a potom se pretvarala da je sekretarica bogatog klijenta pa je djevojku pozvala na razgovor.

Sve to tajno je snimala, a na snimci se može vidjeti kako djevojka govori da želi prodati nevinost kako bi kupila iPhone 8, jer “svi njeni prijatelji ga već imaju”.

Nana se inače u svojim emisijama bavi teškom životnom situacijom ljudi, a na razgovoru s tinejdžericom pokušala ju je odgovoriti od namjere. U tome nije uspjela pa je Xiao dobila depozit.

No kad je dobila telefon te ušla u sobu da se upozna s klijentom, iz kupaonice izašla su trojica muškaraca koji su rekli da i oni “žele malo zabave”.

Djevojku su bacili na krevet i zaprijetili joj da će je grupno silovati, a tad je u sobu ušla Nana.  “Bojiš li se sada? Pa sad je prekasno. Ne isplati se prodavati išta za telefon”, rekla je blogerica.