Home Nekategorizirano 7 holivudskih zvijezdi koje tvrde da su se vratili iz mrtvih

7 holivudskih zvijezdi koje tvrde da su se vratili iz mrtvih

SHARE

Nitko ne zna što dolazi poslije smrti, a ove zvijezde tvrde da su saznale…

Mnogo od nas imaju različita uvjerenja o tome što dolazi nakon života jezivo je i razmišljati o tome. Zvijezde Hollywooda su podijelili s nama kako to izgleda kada umreš i ponovo se vratiš među žive.

Neki su rekli kako su vidjeli anđele i čuli glas Boga, dok su drugi tvrdili da su iskusili dio najgore noćne more– kao da su bili u paklu.

Jedna od njih koja tvrdi da je umrla je i legendarna Sharon Stone. Playboy je uvrstio Sharon Stone među 25 najseksi glumica dvadesetog stoljeća. Prije 16 godinadoživjela je moždani udar od kojeg se jedva oporavila i nakon toga morala je ponovo učiti hodati i govoriti. Smatra se najinteligentnijom glumicom na svijetu jer ima IQ 154.

 

 

– To je bio jedan ogroman vrtlog bijele svjetlosti, ja sam bila u tome i odjednom puufff! Dio toga me uvuklo u najsvjetliju točku i tada sam vidjela neke stare prijatelje– izjavila je Stone.

Glumac Gary Busey tvrdi da mu je bliski susret sa smrću promijenio život. Davne 1998. godine imao prometnu nesreću. Pao je s motora razbio lubanjuDr. Charles Sophy je potvrdio da Busey ima trajno oštećenje mozga. Ali zbog te nesreće, glumac tvrdi da ga je to preobratilo u boljeg čovjeka. Do tada je bio javnosti poznat po problematičnom ponašanju i čestim uhićenjima zbog droge.

Glumio je u mnogo filmova, kao što su Point Break sa Keanu Reevesom, The Firm sa Tomom Cruiseom koji su bili čisti hit, a najviše se proslavio s ulogom u prvom dijelu Smrtonosnog oružja u kojem je glumio negativca.

– Kada sam otišao na drugu stranu gdje je bilo svjetlosti, tri kugle su mi prišle. Bio sam udaljen koji metar od njih, nisam bio ni cura niti dečko. Nisam imao emocije sa zemlje. I svjetlost s lijeve strane mi je rekla androginim glasom da se moram vratiti u svoje tijelo i nastaviti svoju sudbinu. To je tvoj odabir – prisjeća se Busey.

Dvostruki svjetski boksački prvak, George Foreman, tvrdi da je umro u ringu.  Nakon više od 12 rundi, George se srušio od toplinskog udara. Rekao je da je čuo glas Boga.

– Snažno sam bio uvučen u duboku, crnu prazninu. Bio sam okružen prazninom,ničeg nije bilo oko mene. Ovo je bilo mjesto totalne izolacije, bio sam izoliran od svih. Znao sam da sam mrtav i to nije bio raj. Nije me briga ako je to bila smrt, još uvijek vjerujem da postoji Bog. Nakon te tame, ogromna ruka me dotaknula i povukla iz tame– rekao je George.

ak je i brat planetarno poznate oskarovke Julie Roberts, glumac Eric Roberts, bio u jezivoj situaciji. Glumac je nakon prometne nesreće pao u komu u kojoj tvrdi da je izašao iz svog tijela i lebdio iznad bolničkog kreveta.

U intervjuu s najbogatijom ženom Amerike Oprah, redatelj filmskog serijala Star Wars George Lucas kazao je kako mu je fatalna nesreća promijenila život. Sve se dogodilo kada je imao 18 godina.

 

U prometnoj nesreći je, tvrdi, umro. Bio je brzo prevezen u bolnicu i doktori su uspjeli vratiti ga u život. Kaže kako je ovo iskustvo koje mijenja sva ljudska uvjerenja i kako je sam promijenio stav prema nekim stvarima u životu otkad mu se to dogodilo.

Poznatu glumicu Rachel Bilson, koja je bila u vezi sa zvijezdom Star WarsaHaydenom Christensenomsa 14 godina je pokupio auto dok je jahala s prijateljima.

 

Kao i Harry Potter,  zbog nesreće ima ožiljak na ćelu. Zbog toga često ima jake migrene, a od nesreće joj je ostao ožiljak iznad desnog oka.

Holivudska legenda Donald Sutherland umro je od meningitisa davne 1979. godine i vratio se u život. Poznat po ulogama u filmovima Igre gladi, Dobar posao u Italiji, Ponos i Predrasude, Donald je iskustvo sa smrću opisao kao nešto najjezivije ikad.

– Plutao sam iznad svog tijela, okružen plavom svjetlošćuPočeo sam kliziti kroz dugi tunel, udaljivao sam od svog kreveta. Ali odjednom sam se našao u svom tijelu. Doktori su mi kasnije rekli kako sam doslovce umro i bilo je jezivo – prisjeća se Donald koji je jedna od zvijezda filmskog hita Igre gladi.