Home Nekategorizirano Pogledajte nastup Cheerleadera u Supertalentu iz kako Nikolina Čolak kaže u uvodu...

Pogledajte nastup Cheerleadera u Supertalentu iz kako Nikolina Čolak kaže u uvodu srca Herceg Bosne, Nikolina tužna što baka nije dočekala nastup, umrla je prije 9 dana

SHARE

Plesna skupina iz Širokog Brijega Cher Široki došli su, otplesali i kući otišli sa četiri DA, ali nije sve prošlo onako kako su očekivali. Ova skupina broji 16 članica i samo jednog muškog člana, a kako nam priznaju mnoge su djevojčice zaljubljene u njega. On samo slatko poručuje gledateljicama: ”I vi se zaljubite”.

Na pozornici Supertalenta izveli su navijački nastup dok im se glazbena pozadina izmjenjivala – bilo ih je posvuda. ” Taj široki osmijeh iz Širokog, te rupice u zubima i te špage, ti mostovi koji se preokreću, te noge koje se drže gore. Ako prođete dalje onda samo zbog vas četiri.”, komentirala je Martina Tomčić aludirajući na četiri najmlađe članice.

Takvog mišljenja bio je i Davor Bilman. ”Rekao bih samo da na mlađima svijet ostaje, a kod vas apsolutno vrijedi” rekao je Davor koji je naposljetku dodao: ”Ako obećate da će biti malo više akrobacija možete ići kući sa četiri DA”.

Njihova voditeljica Nikolina Čolak ovako je na svom Facebook profilu najavila večerašnji nastup: