Home Gospodarstvo Snažan uspon Central osiguranja koje ima sve preduvjete da uskoro bude na...

Snažan uspon Central osiguranja koje ima sve preduvjete da uskoro bude na vrhu

SHARE

Prema rezultatima za devet mjeseci ove godine na tržištu osiguranja u Federaciji BiH dogodilo se nekoliko krupnijih promjena. Što se tiče rezultata ostvarenih u prva tri kvartala tekuće godine Sarajevo-osiguranje je i dalje lider po iznosu bruto premije od 42.582.890 KM, piše ABCportal.info

Zanimljivo je da je osiguravajuća tvrtka Euroherc osiguranje prestiglo Uniqu osiguranje što je prva krupnija promjena u prva tri kvartala poslovanja osiguravajućih kuća. Euroherc je za devet mjeseci ostvario iznos bruto premije od 42.527.516 KM uz blagi rast u odnosu na prošlu godinu.

Blagi pad ostvarenih premija bilježi Uniqa oaiguranje što ih je koštalo gubljenjem druge pozicije na tržištu. Još prošlu godinu Uniqa je bila lider na tržištu a sada drži treću poziciju, s iznosom premije od 42.521.201 KM za devet mjeseci ove godine.

Vrlo važno je istaknuti i primijetiti snažan uspon Central osiguranja koje trenutno drži devetu poziciju na tržištu. S obzirom da je tvrtka tek osnovana i krenula s radom i ako se uzme u obzir brzina rasta nema sumnje da će Central osiguranje uskoro stići do samog vrha.

Central osiguranje je za devet mjeseci imalo bruto premiju od 19.022.975 KM, što je čak 913,4 posto više u odnosu na lanjski period, kada je ovo osiguranje doduše tek počelo sa radom.

Zabavnija komunikacija uz stickere Central osiguranja!

Snažna marketinška kampanja Central osiguranja koju vrlo kvalitetno provode iz ove tvrtke dovela je do odličnih rezultata ove osiguravajuće kompanije, što dosad nije zabilježeno na tržištu osiguranja u FBiH, saznaje ABCportal.info.