Home Društvo Ako moraš raditi bilo koju od ovih stvari, definitivno si s krivim...

Ako moraš raditi bilo koju od ovih stvari, definitivno si s krivim muškarcem

SHARE

Ako se ovo nalazi na popisu koje radiš zbog njega, definitivno si s krivim muškarcem

TEŠKO je reći kako točno znamo da smo našli nekog pravog za sebe, ali srećom, jako je lako dešifrirati znakove da smo s nekim krivim. Ako se ovo nalazi na popisu koje radiš zbog njega, definitivno si s krivim muškarcem.

Moraš ga naganjati

Stvar je jako jednostavna – muškarac koji je stvarno zainteresiran za ženu će se potruditi da ona to i sazna. Onaj koji nije – neće. Nažalost, neki koji ne žele ništa svejedno vole osjećaj da žena trči za njima pa ništa ne govore.

Za sve se moraš jako truditi

Ako misliš da ga uspješno zavodiš jer si ga uspjela nagovoriti da se vidite čak i kad baš nije htio, griješiš. Da te stvarno želi vidjeti, ne bi ga morala nagovarati.

Očekuje da se jako promijeniš

Svi se u vezi malo mijenjamo, ali ako frajer od tebe očekuje da zbog njega mijenjaš izgled, stil ili uvjerenja da bi te uopće prihvatio, definitivno si pronašla krivog.

Lažeš kako bi ga opravdala

Sebi svakodnevno, a počela si po potrebi lagati i frendicama kad misliš da bi njegovo ponašanje moglo zvučati neprihvatljivo. Tu i tamo treba obraniti svog dečka, ali ako ga braniš pred svima, možda je pravi problem u njemu, a ne u drugima koji ga “ne shvaćaju.”