Home Društvo “Kulinarski show s masterchefom Ivanom Pažaninom powered by dm” u Mostaru

“Kulinarski show s masterchefom Ivanom Pažaninom powered by dm” u Mostaru

SHARE

“Kulinarski show s masterchefom Ivanom Pažaninom powered by dm” koji će se održati drugog dana mostarskoga sajma „Good life“ u nedjelju, 29. listopada od 11-14 sati, prigoda je za uživanje u raznovrsnim okusima svježe pripremljenih jela.

Iz sajamske kuhinje jednoga od najpoznatijih masterchefova regije moći će se kušati zdravi obroci načinjeni od dmBio proizvoda.

Zahvaljujući spoju Pažaninovih kulinarskih vještina i pokroviteljstvu glavnog sponzora kulinarskog showa dm-a, posjetitelji će degustirati besplatne zalogajčiće zdrave, ali i nadasve ukusne hrane.

„Pomilujte svoja nepca i otkrijte zanimljive kulinarske trikove pripreme gurmanskih delicija uz korištenje filtrirane vode iz BRITA vrčeva te spravljene u posuđu vrhunske kvalitete – Delimano! Posjetite Sajam za poboljšanje kvalitete života „Good life“ Mostar 2017, koji se po prvi put održava 28. i 29. listopada na 6. katu Mepas Mall-a“, pozvali su organizatori iz agencije PRimera.

Tridesettrogodišnji masterchef Ivan Pažanin široj javnosti je poznat iz RTL-og kulinarskog showa ”Tri, dva jedan-kuhaj!”.

Impresivna lista njegovih klijenata sastoji se od timova Formule 1, članova kraljevske obitelji, tenisača Novaka Đokovića, pa do filmskih zvijezda, a u inozemstvu se specijalizirao za mediteransku, francusku i talijansku kuhinju.