Home Crna kronika Mostar: Policija tragala za dječakom, a on se mirno odšetao kući

Mostar: Policija tragala za dječakom, a on se mirno odšetao kući

SHARE

Opsežna policijska potraga pokrenuta je za sedmogodišnjakom koji je nestao jutros u krugu Doma zdravlja. Dječak je pronađen siguran u svojoj kući

Sedmogodišnji dječak nestao je jutros oko deset sati iz Doma zdravlja u Mostaru, no srećom pronađen je siguran u svojom obiteljskom domu u Orlacu.

Kako doznajemo, dok je majka plaćala parking, dječak je nestao iz njenog vidokruga, nakon čega se pokrenula opsežna potraga za dječakom. ”Dječak je odšetao dok je majka plaćala parking, vjerojatno se nije znao vratiti pa se uputio prema kući.

Na nadzornim kamerama smo vidjeli da je dječak krenuo prema Šumama Herceg-Bosne. Odmah smo nazvali policiju da nam pomogne u potrazi, te smo dali na radio opis dječaka, kako bi ga netko prepoznao”, rekli su jutros za Bljesak.info iz Doma zdravlja.

Naime u potrazi za dječakom sudjelovali su i djelatnici doma zdravlja, te mostarska policija, koja  je pokrenula opsežnu potragu za dječakom. U potrazi su sudjelovala četiri policijska vozila. Iz policije MUP-a HNŽ-a su za Bljesak.info potvrdili kako je dječak sam sigurno stigao kući.