Home Društvo Podržimo Ružicu Zadro u osvajanju titule Miss Adria

Podržimo Ružicu Zadro u osvajanju titule Miss Adria

SHARE

Miss Adria je pokrenut 2016. godine i to je Međunarodni izbor za miss koji je nastao kao potreba stvaranja jedinstvenog natjecanja. Jedini žiri na ovom natjecanju su glasači. O pobjednici Miss Adria mogu odlučivati svi vlasnici mobilnih telefona iz sedam država. Pravo na sudjelovanje imaju djevojke iz BiH, Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Italije i Albanije. U svijetu je ovo prvi ovakav način odlučivanja.

Na ovo natjecanje javila se i Ružica Zadro iz Rame, piše rama-prozor.info.

Budući da je natjecanje došlo do završnog kruga, a Ružica je izborila finale i jedna je od tri kandidatkinje iz BiH koje se bore za titulu Miss Adria u Dubrovniku. Osvajanjem titule Miss Adria
dovodi sljedeće natjecanje u Ramu.

„Studentica sam 4.godine Pravnog fakulteta u Mostaru. Ambiciozna sam i svestrana osoba. Sviram nekoliko glazbenih instrumenata, tečno pričam engleski jezik, volim pisati i putovati. Želja mi je
jednog dana postati odvjetnica i učiniti ovu državu boljom i perspektivnijom za sve, osobito nas mlade.“, kaže Ružica za rama-prozor.info.

Ružica ima samo 22 godine, visoka je 182 cm, a svoje vrijeme, osim što studira, vrijeme provodi i radeći u jednom restoranu kako bi olakšala brigu roditelja oko troškova studiranja.

„Iskreno o pobjedi ne razmišljam ni najmanje. No, voljela bih sljedeći izbor dovesti u Prozor i tako cijeloj regiji pokazati svu ljepotu našeg kraja. Mislim da bi to bilo izvrsno za turistički napredak ProzorRame“ – ispričala je buduća pravnica.

Svim čitateljima i glasačima poručuje: „Čitatelji su ovdje zapravo žiri i oni odlučuju jesam li zaslužila njihov glas. Ovom prilikom ću od srca zahvaliti svim glasačima koji su bili uz mene i koji su me doveli do drugog kruga. Želja mi je da građani naše općine ponovno pokažu koliko smo složni i kako jedno malo mjesto može puno napraviti.“

Cilj natjecanja Miss Adria je dobiti jednu pobjednicu koja će s pravom ponijeti titulu Miss Adria kraljice. Na ovom natjecanju dodjeljuje se samo jedna titula i sve počasti i privilegije idu samo onoj koja u velikom finalu bude prva.

Titula Miss Adria ne donosi samo slavu i privilegije pobjednici. Velike koristi od toga ima njezin grad i država jer svojom pobjedom, finale sljedećeg Miss Adria dovodi u svoj grad. To znači promociju ne samo nje, nego i njenog grada tijekom 12 mjeseci u sedam država.

Budući da je natjecanje došlo do završnog kruga, a Ružica se već izborila, zahvaljujući glasačima, za drugi krug, pozivaju se čitatelji da svojim glasom podrže Ružicu.

Ružicu možete podržati na linku, klikom na OVDJE,  odabrati opciju GLASATI za Ružicu, zatim upisati svoj broj mobitela i poslati poruku na broj koji će Vam biti prikazan.