Home Zanimljivosti Šok i nevjerica na sprovodu: Pokojnik se vratio iz ‘mrtvih’

Šok i nevjerica na sprovodu: Pokojnik se vratio iz ‘mrtvih’

SHARE

Sprovodi su sami po sebi ceremonije na koje ljudi žele čim rjeđe ići. A što tek kad se tijekom pogreba preminuli ‘probudi iz mrtvih’…

Upravo to se dogodilo obitelji Mandujano Doroteo iz Perua, čiji je preminuli član obitelji davao znakove života na svom sprovodu u gradu Tingo Maria.

Watson Franklin (24) ležao je u lijesu kad su rođaci primijetili da mu se pluća dižu i spuštaju, odnosno da još diše. Watsona su liječnici proglasili mrtvim 21. listopada, od posljedica groznice i temperature nakon operacije zuba.

Rodbina je u šoku odmah pozvala doktora koji je stigao i potvrdio da Watson daje znakove života, piše britanski The Independent.

Prebacili su ga u bolnicu, gdje je ipak potvrđeno da je mrtav. Obitelj vjeruje da je cijelo vrijeme bio živ, no pod utjecajem sedativa od operacije.

Ovo nije prvi takav slučaj u svijetu. Jedan egipatski konobar zapravo je bio živ na vlastitom sprovodu 2012., nakon što je pretrpio srčani udar.

U ožujku 2014., Walter Williams (79) iz američkog Mississippija pronađen je živ u vreći u kojoj se čuvaju leševi prije balzamiranja. Do zabune je došlo nakon što mu se navodno isključio elektrostimulator srca (pacemaker).