Home Društvo Nove informacije: ‘Todorić je u Moskvi, slobodno napišite i da je Putin...

Nove informacije: ‘Todorić je u Moskvi, slobodno napišite i da je Putin to rekao Predsjednici’

SHARE

“Ivica Todorić je sigurno u Moskvi! To znaju i predsjednica i premijer”, prenio nam je informaciju hrvatski sveučilišni profesor iz Kanade, dr.Tihomir Janjiček, trenutno gostujući profesor u Kini, na upit što znači njegova objava da “Ivica i Vladimir piju ruski čaj u Moskvi.

“Ivica neće nikud iz Moskve, a ni ne isplati mu se jer će završiti uhidbom (…)  Čuli ste Marasa kako je unaprijed nudio “svjedočenje” Todorića preko skype, tu je sve rečeno….

Greška u svezi Agrokora je učinjena odmah u startu, a to je bio trenutak kada je Todorić tražio pomoć od vlade. Premijer ga je odbio, a onda se i Agrokor i Hrvatska uvukli u golemi problem!

Trebao je Plenković dokapitalizirati Agrokor, ali tako što bi zapovjedio dubinsko financijsko istraživanje, kakvo je već učinio! Nakon toga postaviti predsjednike poslovodnog i nadzornog odbora ljudima iz ministarstva i dokapitalizirati Agrokor. To nije učinio, pa se Hrvatska uvukla u problem s Putinom kome je namjera zadražti INA-u!

Da sam u pravu svjedoči vam i izjava Gospodina Žganjera nedavno na Otvoreno, “zašto su Rusi bljuznuli toliko lovu u propali Agrokor”!

On nije znao odgovor, jer povezivao s drugim stvarima, točnije INA-om. INA je vanjskopolitički interes Rusije i Putina. Rusije ne želi energetsku neovisnost EU o plinu i nafti iz Jadrana, a INA upravo tu čini problem sa svojim resursima plina i nafte iz Jadrana i LNG terminalom!

Zbog toga je interes Putina POTPUNO preuzimanje INA-e od MOL-a koji je potpuno u šakama Putina!

Za Todorića slobodno napišite gdje je i recite zašto je to rečeno Predsjednici! Rečeno je i to da Rusija NEĆE oprosti miljardu Eura, ni njoj ni Todoriću!

Rečeno joj je i to da INA-u NE diraju slučajno, tako će se do tada sve voditi samo kao sudski spor oko Agrokora. Ako PISNU o preuzimanju INA-e, onda će biti suočeni sa TEŽIM posljedicama!

Vidjet ćete kako će ŠUTATI o INA-i premijer i predsjednica do kraja mandata ove Vlade,” prenio nam je stav profesor Janjiček koji se u svim ranijim ozbiljnim situacijama u Hrvatskoj pokazao kao pouzdan, vjerodostojan i točan.

M. Marković |Maxportal.hr