Home Kultura Šest godina Lovely bagsa: U Splitu predstavljeni novi modeli torbica, uskoro i...

Šest godina Lovely bagsa: U Splitu predstavljeni novi modeli torbica, uskoro i otvaranje novog shopa

SHARE

Veliko nam je zadovoljstvo s vama podijeliti i proslaviti 6. godišnjicu postojanja branda Lovely Bags. Kao relativno mlad brend, izuzetno smo ponosni jer smo se uspjeli lansirati među najtraženije brendove kada su u pitanju ženske torbice.

Torbice su dostupne u četiri države regije (HR, BiH, Srbija, Crna Gora), a vrata samostalnoga shopa svojim kupcima napokon otvaraju i u Splitu od 7.11.2017. u City Center One. Povodom rođendana, za svoje klijentice smo dizajnirali posebnu mini kolekciju “City Inspired”. Za zaštitno lice kao mnogo puta do sada smo izabrali našu vjernu ambasadoricu Hanu Hadžiavdagic Tabaković.

Hana se, uz dizajnericu Mariju Perić, našla u ulozi domaćice na rođendanskom partyu u Splitu gdje su ujedno ekskluzivno predstavljeni novi modeli torbica. Pojavili su se i poznati Splićani Anamarija Asanović, Hana Huljic, Domenica Žuvela, Kristina Đanić, Horvat Čagalj, Gianna Apostolski, Silvija i Sonja Dvornik, Gabrijela Budimir, Lana Hrgović, Mojca Župan, Josipa Pelivan, priopćeno je iz Lovely bagsa.

Lovely bags/Tomislavcity

Foto: Marin Bubrić 

Više fotografija pogledajte u galeriji.