Home Društvo Ovako Konzum broji posljednje dane: Pokvarena hrana, truli krumpir, roba s istekom...

Ovako Konzum broji posljednje dane: Pokvarena hrana, truli krumpir, roba s istekom roka…

SHARE

Dramatična situacija vezana uz Agrokor ne jenjava, Ivica Todorić najtraženiji je bjegunac na Interpolovoj tjeralici koji istodobno dok mu vlasti ne mogu ući u trag uvjerava javnost putem svojeg bloga da se ne skriva. Jednako kao što on govori da se ne skriva, a skriva se, poslovnice Konzuma reklamiraju se kao da je sve u redu, a baš i nije. Posljednjih su se dana, naime, na službenoj Facebook stranici Konzuma zaredale kritike na račun pokvarenih proizvoda, piše Dnevno.

Neki se žale na kupljene proizvode s istekom roka trajanja, a neki pak na trulo voće i povrće.

 

“Super konzum Zaprešić,jučer kupljen sir SIRELA RIBANAC s rokom uporabe 29.09.2017. BRAVO!!!! Počnite voditi brigu o proizvodima na policama koje prodajete!!!!!!!!!!!!!!!”, napisala je jedna gospođa.

“5 kg krumpira kupljenog u Sarajevskoj,veliki konzum, sve trulo, pa zar više da ne dolazimo u vaš dućan? Neki dan obiteljski sladoled kupljen u Travnom pokvaren!”, požalila se druga koja je dobila i Konzumom odgovor, odnosno poziv da proizvod i račun donese kako bi se napravila reklamacija i vratilo njezino povjerenje.

” Draga Nadica, hvala što ste nam se javili i ovim putem se ispričavamo na neugodnosti. Ljubazno molimo da proizvod i račun donesete u prodavaonicu kako bismo napravili reklamaciju i u najkraćem roku vratili vaše povjerenje. Lijepi pozdrav”, poručeno joj je iz Konzuma.

No, povjerenje koje je jednom narušeno vrlo se teško vraća, kako među ljudima tako i među trgovinskim odnosima. Koliko prilika još ima Konzum koji je ionako na već klimavim nogama, vrlo je upitno.