Home Šport Novi gol Maria Kvesića, ali njegovi u nadoknadi vremena ostali bez punoga...

Novi gol Maria Kvesića, ali njegovi u nadoknadi vremena ostali bez punoga plijena

SHARE

Širokobriježanin Mario Kvesić nastavlja s dobrim igrama u Drugoj njemačkoj Bundesligi. Tako je i ove nedjelje bio strijelac u srazu Erzgebirge AUE – Arminia Bielefeld koji je okončan neodlučenim rezultatom 1:1.

Erzgebirge AUE je poveo na samom kraju prvoga poluvremena, a upravo je “Maći” Kvesić iz kaznenoga udarca zabio vodeći gol. Kvesić je igru napustio 15-ak minuta prije kraja, a kada su svi očekivali kraj, gosti iz Bielefelda su u sudačkom dodatku vremena izjednačili na 1:1.

Ove dvije momčadi tako su ostale bodovno izjednačene s 18 prikupljenih bodova, koliko ima i Sandhausen, pa se trenutno spomenuti trolist nalazi na diobi šestoga, sedmoga i osmoga mjesta.

Na vrhu poretka je Fortuna iz Düsseldorfa, iako je danas kod kuće igrala tek 2:2 s Heidenheimom. Zanimljivo, Fortuna je povela u 90. minuti, ali su gosti u nadoknadi vremena iz kaznenoga udarca poravnali na 2:2 i osvojili vrijedan bod.

Posrtanje Fortune iskoristio je Holstein iz Kiela svladavši u trećoj utakmici današnjega programa Dynamo iz Dresdena s uvjerljivih 3:0 (bivši kapetan Sarajeva Haris Duljević odigrao je svih 90 minuta za goste), pa je prvenstvenom lideru prišao na svega bod zaostatka, budući da Fortuna ima 30, a Holstein 29 bodova.

jabuka.tv