Home Zanimljivosti Zgodna djevojka mu poslala poruku, a tada je počeo pakao: Ovako uzimaju...

Zgodna djevojka mu poslala poruku, a tada je počeo pakao: Ovako uzimaju i do 500 eura od naivnih muškaraca

SHARE

Djevojke više ne biraju načine na koji će doći do novca, a njihova meta su imućni muškarci koji su raspoloženi za neobaveznu prepisku, ponekad čak i bez ikakvih zadnjih namjera .

Sve je više muškaraca koji se “pecaju” u mrežu seksi prevarantkinja koje već godinama “posluju” u regionu, a nedavno je otkriveno da grupa djevojaka iz Novog Sada pomoću Vibera uzima velike sume novca od naivnih muškaraca koji su spremni da malo “šaraju sa strane”.

Koliko je njih palo na prevaru je cifra do koje je nemoguće doći bilo kakvim istraživanjem, jer većina prevarenih krije svoju bruku kao zmija noge, a čak i da su spremni da je objelodane dokaza je malo, pa se sve uglavnom svodi na rekla-kazala.

Prevarantkinje su na sve mislile, pa maltene ne postoji način da završe u zatvoru, a meta njihove ucjene jesu imućniji muškarci koji su oženjeni ili su u ozbiljnim dugogodišnjim vezama.

Zgodne Novosađanke prvo targetiraju svoju žrtvu do tančina istraže detalje iz njegovog privatnog života, prebivalište, posao, preferencije, imena cijele familije, što u doba vladavine društvenih mreža i nije neka nauka, i kreću u napad.

Jedna od njih pusti poruku na Viberu, po principu: “Ćao Mićo/Pero, ovdje Milica sa Djetelinare, nadam se da me se sjećaš, nemoguće da si zaboravio, što se ne javljaš?”

Naravno, ko je lud da se ne upeca, još kad na fotografiji u uglu ugleda izazovnu ljepoticu, koja mu je najvjerovatnije zaista poznata, jer danas sve one manje-više liče jedna na drugu: pune napućene usne, sneni pogled, podignute jagodice, tanak nos, a ako je fotka lošije rezolucije – bingo!

Jednostavno, mora biti da je dotičnom gospodinu dama koja pokazuje interesovanje poznata, piše Kurir.

On joj se uljudno javlja, a ona pokušava da mu objasni odakle se poznaju, pominje mu imena mjesta na koja izlazi, imena porodice, prijatelja, poslovnih saradnika i igra može da počne.

Kreće malo ozbiljniji čet, priča se zahuktava, a onda mic po mic i prevarantkinja klikne “send”, a fotka koju dotični primi je, pogađate, eksplicitnog sadržaja.

Šteta je učinjena, priča se uveliko otegla, golotinja je u igri, a rijetko ko odoli i zadrži se na jednoj fotki, nego galerija kreće da se puni.

Ubrzo nakon toga, kad se skupi dovoljno materijala, ucjena kreće, a dovitljive Novosađanke traže i po 500 eura mjesečno da ne bi objavljivale prepisku, otkriva naš izvor!

Zato, pamet u glavu momci! Djevojke imaju opasan plan!