Home Šport Anđela Boras nakon velike pobjede u Zavidovićima: Ostavljamo srce na terenu i...

Anđela Boras nakon velike pobjede u Zavidovićima: Ostavljamo srce na terenu i idemo do kraja!

SHARE
Sada se sa stopostotnom sigurnošću može reći da će HŽRK Grude bez prvenstvenog poraza dočekati 9. studenoga i tako proslaviti tri godine od kada su posljednji put izgubile utakmicu!

Sportski rekord u svjetskim okvirima burno je proslavljen u Zavidovićima protiv Krivaje. Uvijek neugodni protivnik koji godinama na svome terenu gubi samo od jedne momčadi, a to su, naravno Grude, i ovog puta je bio opasan, ali nedovoljno za uspjeh. Premda, više od 500 navijača u dvorani ledi krv u žilama, ali Gruđankama se to nije dogodilo! Naprotiv.

 

Nakon utakmice i uvjerljive pobjede Anđela Boras koja igra svoju drugu sezonu u Grudama prokomentirala je općenito ovu sezonu. – Stanje među nama igračicama je na izuzetno visokoj razini, sve se dobro slažemo, a atmosfera je i više nego odlična. To je za poželjeti i svaki klub koji ima ovakvu atmosferu može bilježiti uspješne rezultate – govori nam 17-godišnjakinja, učenica 3. razreda medicinske škole u Grudama koja je već slavila jedan naslov prvaka s Gruđankama.

 

Rukometom se Anđela bavi već 8 godina i ističe da joj se taj sport od malena sviđao. Na svoje stanje za sada također nema zamjerki. – Igrama sam jako zadovoljno, kako samim treninzima tako i utakmicama i rezultatima koje postižemo – kaže.

 

Za kraj je prokomentirala i očekivanja s HŽRK Grude. – U nastavku natjecanja očekujemo nastavak pobjeda. Borimo se na svakoj utakmici i ostavljamo srce na terenu i idemo do kraja , a tako ćemo i u budućnosti činiti – ističe rođena Ljubušanka iz mjesta Vitina kojoj su Grude posljednje dvije godine na prvome mjestu što i pokazuje svojim igrama za prvaka države.

 

Grude.com