Home Društvo George Soros ima još 13 dana da se izgubi iz Austrije!

George Soros ima još 13 dana da se izgubi iz Austrije!

SHARE

Sebastian Kurtz: ‘Građani Austrije odbacili su Novi svjetski poredak, a moja je dužnost i imam čast da izvršim njihovu volju’.

Najmlađi novoizabrani premijer Autrije Sebastian Kurtz, prije 28 dana obavijestio je Georgea Sorosa da njegova fondacija “Fond za Otvoreno društvo” prestane sa radom i napusti sve operacije u Austriji ili će se suočiti sa tužbama zbog “pokušaja podrivanja austrijske demokracije”.

31-godišnji Sebastian Kurtz, najmlađi lider na svijetu, rekao je suradnicima da se akcije moraju pod hitno provesti nakon nedavnih vijesti koje su privukle pažnju javnosti da je Soros donirao 18 milijardi dolara od ukupnog bogatstva (24 milijardi dolara) svojoj fondaciji “Fond za Otvoreno društvo”!

“Situacija je postala kritična”, rekao je Kurtz. “Soros je uložio gotovo sve što ima za pokretanje globalne kontrole. Dezinformacije i medijske manipulacije su se eksponencijalno povećale preko noći. Nemamo razloga za zadovoljstvo.“

Kurtz, koji sebe opisuje čovjekom istine kaže da je on onaj koji je uzeo “crvenu pilulu”, i tvrdi da on razumije programe koje provodi George Soros i ali da “ne postoji šansa da će Austria biti njegova peta žrtva.”. Naravno, da misli na broj nacionalnih ekonomija koje je Soros srušio kako bi sebi i partnerima osigurao ogroman osobni profit i politički utjecaj.

Na pitanje zašto je zabranio rad Fondacije za otvoreno društvo, Kurtz je kratko odgovorio : “Zato što je danas 2017. godina.”

Vijest da je Soros donirao 75% svoje ogromne imovine svojoj fondaciji ‘Otvoreno društvo’ da bi gurao svoju političku agendu, izazvala je šok širom svijeta, naravno ne i u Hrvatsko i ostalim bivšim republikama. Soros ima, zahvaljujući ”našim” i mnogim EU korumpiranim zastupnicima, vrlo čvrsto uporište u političkom establišmentu i pokazao se jačim i moćnijim od samoga Parlamenta donoseći Zakone usmjerene protiv života i zdravlja ljudi, protiv obitelji, a za interese krupnog kapitala prije svega farmaceutske mafijaške industrije i Monsanta koji truje čitav svijet GMO proizvodima.

H20161028000143

Domagoj Hajduković (SDP) pokrenuo je peticiju nakon Orbanovog protjerivanja za udomljavanjem Soroseve ”akademije”

Mnogi demokratski izabrani lideri izražavaju bojazan da će se i ostatak njegovih milijardi koristiti za još ubrzaniju kupovinu političara i novinara protiv kojih se uistinu teško boriti.

Soros je velika hobotnica omotana oko lica čovječanstva!

“Sablazan Georgea Sorosa je najveći izazov sa kojim se čovječanstvo suočava u svijetu u 2017. godini. On je velika vampirska hobotnica omotana oko lica čovječanstva, koja nemilosrdno ubada svoj krvavi lijevak u bilo što, što miriše na novac, koristeći svoj tiskani, bez pokrića, novac za korumpirane političare, novinare i javni sektor. Sa ciljem da bi stvorio svijet, ne po mjeri čovjeka već po liku svjetskih psihopata, odnosno Komiteta 300 u kojem bi trebalo živjeti ODRŽIVIH (Plenković i mnogi političari stalno rabe taj iluminatski termin) 500 milijuna ljudi!

Jer, njihov plan je pobiti 7 milijardi ljudi!

”Građani Austrije odbacili su Novi svetski poredak, a moja je dužnost i imam čast da izvršim njihovu volju”. – izjavio je Sebastijan Kurtz. Ovo ne treba nikoga čuditi s obzirom da je mađarski predsednik Viktor Orban nazvao plan Sorosa, da se u Europu usele milijuni imigranata, sotonističkim planom, pa je također zabranio rad njegovoj fondaciji.

Nažalost, Hrvatska i Srbija su glavne balkanske baze Georgea Sorosa za ekonomsko porobljavanje svih republika bivše države i drugih zemalja Europske unje.

Zahvaljujući Orbanu, Kurtzu, budi se i Poljska… plan ovog svjetskog monstruma i njegovih partnera, odgovornih za desetine milijune mrtvih i uništenih obitelji, uskoro će, nadamo se,  potpuno propasti.