Home Kultura Mateo Jurčić pobjednik Canonovog natječaja “LJETNE PRIČE 2017.”

Mateo Jurčić pobjednik Canonovog natječaja “LJETNE PRIČE 2017.”

SHARE

U tržnom centru ALTA u Sarajevu proglašen je pobjednik natječaja Canon ljetne priče 2017 pod pokroviteljstvom Canon Bosna i Hercegovina! Više od 600 prijava je pristiglo na ovaj natječaj, a žiri je odabrao 20 najboljih. Za pobjedničku fotografiju je odabran rad Matea Jurčića, koji je osvojio vaučer za putovanje iz snove u vrijednosti od 1500 EUR.

Ovog ljeta sve se vrtilo oko vas i priča koje ste stvarali! Canon je želio potaći ljude da idu i živite za te priče, uživaju u svim malim trenucima, zabave se i sve to zabilježite jednom znakovitom fotografijom. Sudjelovanjem na natječaju stvaorila se prilika za osvajanje putovanja iz snova, kako bi mogli otputovati i proživjeti još priča te vidjeti sva ta mjesta koja ste oduvijek željeli posjetiti.

Prema izboru žirija pobjednik je Mateo Jurčić. Inače, čitatelji portala Bibermint.com Mateov su rad već imali prilku upoznati u našoj rubrici Putovanja gdje nam mladi fotograf dočarao “London u dvoje”.

.Pobjednička fotografija

.

“Dragi sine, 
primi savjet od ovih suncokreta: budi vedar i pozitivan, nastoji usrećiti sve ljude koje srećeš, ponosno drži svoju glavu i nikada nemoj izgubiti ovaj osmijeh sa svoga lica.
Toskana, 2017.” stoji u opisu pobjedničke fotografije.

Čestitke svim finalistima te pobjedniku na izvrsnim fotografijama. Izložba će biti otvorena narednih sedam dana u tržnom centru ALTA.