Home Društvo Jedna od naših najpopularijih satiričnih stranica na zanimljiv način predstavlja se na...

Jedna od naših najpopularijih satiričnih stranica na zanimljiv način predstavlja se na ovogodišnjem Interliberu

SHARE

‘Rekao sam naglas Bogu hvala, a trebalo je Slava tebi Kriste’, ‘Evo ga, opet skida bijelo s pršuta’, ‘Redovi na šalterima, a ja trebam samo nešto pitati’ – sve su to situacije su koje zvuče jako poznato gotovo svakom Hrvatu. S većinom njih susreli ste se sigurno i po nekoliko puta, a koliko su česte dokazuje i činjenica da je svaka od ovih mini-tragedija glavni izvor zabave na popularnoj Facebook stranici ‘Hrvatske tragedije’. Dobra vijest za sve fanove jest da ćete se s djelom svoje omiljene stranice imati prilike susresti i na ovogodišnjem Interliberu.

Za one koji ne znaju, a u suradnji s jednom izdavačkom kućom, ‘Hrvatske tragedije’ osmislile su  bilježnice, na čijim se koricama nalaze prave školske tragedije malih Hrvata.

Donosimo nekoliko dobrih razloga zbog kojih ne smijete propustiti Interliber

‘Drugi sat je, a baterija na 25%’‘Falio mi je bod za dvojku’ ili ‘Mama mi ne želi opravdati izostanak’, samo su neki od zanimljivih i natpisa s kojima se gotovo svaki đak može poistovjetiti, a u jednoj nastavničkoj Facebook grupi i sami su profesori otkrili da su im ove bilježnice jako simpatične.

Bilježnice ćete moći naći i kupiti na ovogodišnjem Interliberu, na štandu izdavačke kuće ALFA. Podsjećamo, manifestacija je počela danas, na njoj će se predstaviti više od 300 izlagača iz 16 zemalja. Sajam je otvoren do 12. studenog, a osim ovih zanimljivih bilježnica, ondje ćete moći pronaći i mnoštvo drugih sadržaja.