Home Društvo Starleta ucjenjivala bh. ministra!

Starleta ucjenjivala bh. ministra!

SHARE

Atraktivna Sarajka koju su mnogi nazivali starletom, a ona to, bar tvrdi, nikako nije, navodno je bila u vezi sa jednim ministrom iz Bosne i Hercegovine koga je kasnije ucjenjivala.

Zerina Hećo, bivša sudionica reality showa ‘Parovi’ unijela je opću pometnju u regiji. Atraktivna Sarajka koju su mnogi nazivali starletom, a ona to, bar tvrdi, nikako nije, javnost je bolje upoznala kroz reality ‘Parovi’, navodno je bila u vezi sa jednim ministrom iz Bosne i Hercegovine koga je kasnije ucjenjivala.

Ona mu je pretila da će javnost saznati za njihov odnos ukoliko joj ne da novac, pišu mediji iz Srbije. “Zerinu znam veoma dugo i znam mnoge stvari koje je radila. Možda će joj smetati što pričam novinarima, ali mislim da je vrijeme da se sazna istina. Ona je bila u vezi sa jednim ministrom iz regije i dok su bili zajedno, bilo im je lijepo.

?❤️?

A post shared by ?Zerina Sarah?Official Profile (@zerinooooo) on

Viđali su se redovno, on joj je svašta poklanjao i činio. Bila je baš sretna sa njim, ali, prosto, došlo je do toga da se rastanu i ona je željela tu situaciju da iskoristi”, kaže za izvor ALO.rs koji poznaje sudionicu ‘Parova’ i nastavlja: “Prije nekoliko mjeseci ona je počela da šalje poruke i njemu i njegovim bliskim suradnicima. Prijetila je kako će cijelu njihovu vezu otkriti u javnosti ukoliko joj ne da novac. On je pokušao to da izbjegne, ali kada je sjeo i razmislio, shvatio je da će ona to stvarno uraditi.

?

A post shared by ?Zerina Sarah?Official Profile (@zerinooooo) on

Zerina je neko tko ne razmišlja o posljedicama, ona sve radi u trenutku. Zbog toga je i taj političar odlučio da joj isplati novac. Ona je od tog novca ugradila silikone, i to mjesec dana prije ulaska u ‘Parove'”, kaže sugovornik portala ALO.rs.