Home Društvo Gledate ‘Život na vagi’: I hercegovačka multimilijunašica odlučila je izgubiti kilograme

Gledate ‘Život na vagi’: I hercegovačka multimilijunašica odlučila je izgubiti kilograme

SHARE

Lucija Šarić (23), jedna od natjecateljica nove sezone showa “Život na vagi”, kći je poznatog poduzetnika iz Sesveta, Marijana Šarića.

Šarić, rodom iz Grabovice kraj Tomislavgrada, javnosti je poznat kao vlasnik Europatradea, Karlovačke banke, Marijan centra u Bolu na Braču i dugogodišnji zastupnik Samsunga za Hrvatsku. U javnosti je često govorio i o svojoj dugogodišnjoj borbi s multiplom sklerozom.

Lucija se prije tri godine pokušala probiti na hrvatsku estradu pa je s Adonisom Ćulibrkom Boytronicom snimila pjesmu “Zagrizi ritam”. Pjesma do danas na YouTubeu ima oko 36 tisuća pregleda.

Fotografija Lucija Šarić.

Znala je nastupati i kao gošća pjevača Mate Bulića na njegovim koncertima.

Prije početka showa Lucija je otkrila da je u jednom trenutku života uspjela izgubiti čak 30 kilograma, no kile su se vratile. Otkrila je i da je oduvijek imala problema s kilogramima te da, otkad zna za sebe, mora paziti što jede.

Inače se aktivno bavi sportom te je natjecateljskog duha, a priznala je i da će joj izolacija u showu odlično doći da samu sebe disciplinira s obzirom na to da jako voli izlaziti.