Home Crna kronika Opljačkana kuća u Služnju, lopovi odnijeli novac

Opljačkana kuća u Služnju, lopovi odnijeli novac

SHARE

Tijekom proteklog vikenda iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije-kantona registrirano je 26 prijava (na području Mostara 13, na području Čitluka 4, na području Konjica 3, na području Čapljine 2, na području Jablanice 2, na području Stoca 1 i na području Neuma 1).

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je 5 prekršaja; na području Mostara 3, na području Prozor-Rame 1 i na području Čitluka 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su 22 prometne nezgode; na području Mostara 12, na području Konjica 4, na području Čapljine 3, na području Čitluka 2 i na području Prozor-Rame 1. Jedna je osoba zadobila ozlijede neutvrđenog stupnja, pet osoba lakše tjelesne ozlijede.

Od evidentiranih događaja MUP je izdvojio:

10.11.2017. godine, oko 23,25 sati, za vrijeme obavljanja službenih poslova u ul. Stjepana Radića u Mostaru, došlo je do napada na policijske službenike od strane Š.Dž. (1981) iz Mostara. Isti je lišen slobode i zadržan u prostorijama PS Mostar Centar, a o svemu je upoznat nadležni tužitelj.

12.11.2017. godine u PS Čitluk je prijavio M.L. iz Služnja da je od strane nn počinitelja izvršena provala u njegovu kuću, pri čemu je otuđena određena količina novca. Izvršen očevid, poduzete potrebne mjere.

12.11.2017. godine u PS Mostar Centar je prijavila M.D. da joj na benzinskoj crpki Hifa, na adresi Put za Opine, nn osoba prijeti pištoljem, te da je vrijeđa. Na lice mjesta izišla je patrola policije, te je utvrđeno da je prijaviteljici prijetio i vrijeđao ju Đ.G. (1977). Isti je pronađen i priveden u prostorije PS Mostar Centar, a o svemu je upoznata krim. policija.