Home Crna kronika U Čapljini opljačkana kladionica, a u Mostaru ljekarna

U Čapljini opljačkana kladionica, a u Mostaru ljekarna

SHARE

Za protekla 24 sata ( 13/14.11.2017.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta , na području Hercegovačko-neretvanske županije , registrirano je 10  prijava ( na području Mostara 4, na području Čitluka 1, na području Čapljine 2, na području Neuma 1 i na području Konjica 2).

Iz oblasti javnog reda i mira  nije registriran niti jedan prekršaj.

Iz oblasti sigurnosti prometa  registrirano  je 5  prometnih nezgoda i to na području Mostara 1, na području Stoca 1, na području Neuma 1 i na području Jablanice 2 u kojima su dvije osobe zadobile ozljede neutvrđenog stupnja .

Od evidentiranih događaja izdvojeno:

–      13.11.2017.godine oko 17,00 sati PU Čapljina je obaviještena da je u kladionici „Sport Plus“ u Ul.K.Zvonimira bb izvršeno razbojstvo. Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije te je utvrđeno da je u kladionicu ušla NN muška osoba te uz prijetnju nožem od djelatnice otuđio novac. Upoznat tužitelj i Odjel krim. policije a na licu mjesta izvršen je očevid.

–      13.11.2017.godine oko 18,30 sati  PU Mostar je obaviještena da je u ljekarni Tilija u Ul.Trg I.Krndelja izvršeno razbojstvo. Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije te je utvrđeno da su tri NN maskirane osobe i uz prijetnju nožem od djelatnice otuđili novac. Upoznat tužitelj.