Home Društvo Za razliku od poznate instagramuše: Lucija Zaninović rodila u tajnosti malenog Ervina

Za razliku od poznate instagramuše: Lucija Zaninović rodila u tajnosti malenog Ervina

SHARE

Slavna Splitska sportašica Lucija Zaninović uspjela je u naumu da jednu od intimno najvažnijih stvari u životu, svoj porod, sačuva daleko od znatiželjne javnosti.

Tako se tek sad saznalo da je 30-godišnja trostruka europska prvakinja na svijet donijela sina Ervina 2. studenog, a rodila je carskim rezom.

Lucija Zaninović i Nal Kuzmanić, s kojim se vjenčala u svibnju u splitskoj crkvi Gospe od Pojišana, tako proživljavaju uzbudljive prve tjedne roditeljstva, kad apsolutno ne možeš biti fokusiran ni na što drugo, osim na najdragocjenije stvorenje.

Lucijina sestra Ana sad u sve što je vrlo brzo očekuje ima uvid “iz prve ruke”, kao svojevrsnu “generalnu probu”, jer ona očekuje svoj porod u prosincu.

Europska i svjetska prvakinja, baš kao i sestra Lucija, udala se ove godine za ljubav svog života, Duju Đapića. Ana se za ekonomistu s diplomom londonskog studija za menadžment udala mjesec dana nakon vjenčanja sestre Lucije u istom hotelu.

Dvije uspješne sestre koje vezuje toliko toga u životu uskoro će i kao mlade majke razmjenjivati sve nesigurnosti, strahove, spoznaje i radosti, a u dvoje, ili zapravo u četvero, sve će zacijelo biti puno lakše i opuštenije…