Home Crna kronika ZLATNA MLADEŽ: Studentica ”povukla liniju” na predavanju

ZLATNA MLADEŽ: Studentica ”povukla liniju” na predavanju

SHARE

Na jednom zagrebačkom veleučilištu studentica je tijekom predavanja konzumirala drogu, a sve to je zabilježeno na snimci koja kruži alatima za dopisivanje i društvenim mrežama.

Naime, kako doznaje Bljesak.info, slučaj se dogodio u ponedjeljak na Veleučilištu VERN u Zagrebu, a ova visokoškolska ustanova je u srijedu svim svojim studentima poslala mail o ovome slučaju te su objavili priopćenje.

Na snimci se vidi kako djevojka nonšalantno ”povlači liniju” odnosno konzumira, pretpostavlja se, kokain. ”Veleučilište VERN zaprimilo je informaciju o videomaterijalu čiji sadržaj upućuje na neprihvatljivo i nedozvoljeno ponašanje jedne naše studentice u prostorima veleučilišta.

Odmah po primitku navedene informacije Veleučilište VERN pokrenulo je odgovarajuće pravne i druge postupke. Osuđujemo svako postupanje koje se kosi sa zakonima Republike Hrvatske i internim aktima ustanove te će ovaj predmet biti obrađen u skladu s navedenim”, stoji u priopćenju Odjela za komunikacije Veleučilišta VERN.

Studentica ''povukla liniju'' na predavanju

Studentica ''povukla liniju'' na predavanju –> https://www.bljesak.info/vijesti/flash/studentica-povukla-liniju-na-predavanju/218896

Posted by Bljesak.info on Donnerstag, 16. November 2017