Home Društvo Mladež traži ostavke zbog čistoće Spomenika poginulim hrvatskim branitelja u Mostaru

Mladež traži ostavke zbog čistoće Spomenika poginulim hrvatskim branitelja u Mostaru

SHARE

Mostarska mladež HDZ-a BiH zatražila je ostavku direktora JP Parkovi i sve odgovorne, a priopćenje koje počinje riječima ‘Dosta više’, prenosimo i cijelosti.

Dok se neki spomenici i spomen obilježja u Gradu naglo uređuju i pokazuju ono što se do sada smatralo nemogućim, suradnju dva komunalna poduzeća u Gradu, drugi se u isto vrijeme uništavaju.

Djelatnici JP Parkovi danas su strojevima i uljem uništili tek uređeni Spomenik poginulim hrvatskim braniteljima ispred Hrvatskog doma herceg Stjepana Kosače. Slučajnosti radi, baš uoči 26.obljetnice osnutka Hrvatske zajednice Herceg-Bosne i sjećanja na žrtve Vukovara, povodom koje će se sutra upriličiti polaganje vijenaca i paljenje svijeća za sve poginule branitelje.
Grad koji je slovio za najljepši grad grca u smeću. Spomenici, parkovi kao i zelene površine zapuštene su i uništene.
Zar nije dosta?

Ovim putem molimo gospodina Dragana Krtalića, direktora JP Parkovi i sve odgovorne za ovakvo stanje u Gradu Mostaru da podnesu ostavke na svoja mjesta i odu u davno zasluženu mirovinu. Bit ćemo vam ZAHVALNI!, stoji u priopćenju koje potpisuje predsjednik Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Mostar Marko Zovko.