Home Gospodarstvo Seminar za razvoj ruralnih krajeva

Seminar za razvoj ruralnih krajeva

SHARE

U hotelu Narona u Metkoviću od 22. do 24. studenoga 2017. održat će se trodnevni seminar Za razvoj ruralnih krajeva obrazovanje za turizam na seljačkim gospodarstvima i ruralni turizam.

Seminar namijenjen OPG-ovima, turističkim seljačkim gospodarstvima i poduzetnicima u ruralnim područjima i ruralnom turizmu te svima koji rade na području ruralnog turizma (JLRS, TZ-ovi, LAG-ovi, udruge, komore…) Organizira ga Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj ”Klub članova Selo” u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Metkovića.

Seminar je za sudionike besplatan, svi polaznici će dobiti uvjerenje o sudjelovanju, a potrebno se prethodno prijaviti na mail info@klubselo.hr ili faksom na broj 01 231 41 84, na obrascu koji se može pronaći na web stranici DUNEA-e (www.dunea.hr), najkasnije do ponedjeljka 20. studenog.

Tijekom seminara proći će se teme od osnova ruralnog turizma, pravnog okvira, organizacije boravka gostiju, mogućnosti financiranja do gastronomije, posluživanja hrane, vinskih priča te marketinga, brendiranja i odnosa s javnošću.