Home Gospodarstvo Postani konkurentan na tržištu rada, prijavi se na obuku CNC operatera

Postani konkurentan na tržištu rada, prijavi se na obuku CNC operatera

SHARE

INTERA Tehnološki Park široj javnosti poznat po kvaliteti programa i kontinuitetu održavanja obuka na CNC strojevima, tragom svog djelovanja koji ide u smjeru obrazovanja, prekvalifikacije radne snage i podrške zapošljavanju  organizira sada već trinaesti ciklus obuke za CNC operatera koji počinje u ponedjeljak, 29.01.2018. s početkom u 17:00 h i održat će se u prostorijama INTERA HTEC CNC centra.

Kao član svjetske HTEC mreže Mostar ima jedan od najsuvremenijih HTEC CNC centara u Europi za obuku u proizvodnim CNC tehnologijama te pruža mogućnost obuke na najmodernijim industrijskim strojevima, visokokvalitetnim alatima i pratećoj opremi s vodećim timom stručnjaka u ovom području.
Prema riječima predstavnika Haas Automation Europe gosp. Simon Vanmaekelbergha, u konkurenciji 60 europskih centara, HTEC centar INTERA Tehnološkog Parka Mostar spada u jedan od najboljih te najprofesionalnijih kojeg je imao priliku posjetiti.
Pored same obuke, INTERA HTEC polaznicima pruža priliku stupiti u kontakt s poduzećima koja traže kadrove ovog profila pri čemu je već tijekom obuke moguć dogovor o potencijalnom radnom odnosu.

Sama obuka za profil „CNC operater” traje 90 sati tijekom tri mjeseca i podijeljena je na 3 modula – teorijski dio i dva modula praktičnog rada na CNC glodalici i CNC tokarilici.

Kako bi se svi zainteresirani upoznali s pojmovima iz svijeta CNC tehnologije i dobili odgovore na pitanja, INTERA TP organizira besplatna probna predavanja koja će se održati u petak, 19.01.2018. g. u 17:00h u prostorijama INTERA HTEC CNC centra. Probna predavanja su otvorena za sve zainteresirane.
Za polaznike 13 ciklusa obuke osigurana je subvencija usluge obuke u iznosu od 20%.

Za sve detaljne informacije o obuci i samoj prijavi obratite se na htec@intera.ba.